Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/153 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. elég sokat jótékonykodok, segítek akinek tudok. De a párkapcsolat pont nem olyan terület ahol jótékonykodni kellene szerintem. Miért jönnék össze nálam sokkal rosszabb partival?
febr. 8. 11:37
 52/153 A kérdező kommentje:

50

Volt vagy 6 nő akinek nem fogadtam a közeledését. Csak van akiknek tetszek.

Egyikkel sem tudtam volna semmit elképzelni. És nem vagyok átverős.

(Tudom mindjárt jön a szöveg hogy egyik se volt insta kompatibilis biztos)

febr. 8. 11:39
 53/153 anonim ***** válasza:
75%

"Mintha egy náci halàltaborban lennél a válogató orvos."

Mondja ezt másra, de a képzeletbeli háborúban majd ő eldönti melyik öreg "tényleg rendes" és érdemel megmentést és melyik dögöljön meg ahol van :D értem én.

Ezek az elképzelt "én leszek batman ha..." dolgok is... érted, soha nem jön el, soha nem derül ki mennyire fsza csàvó vagy. Azt mondd inkább, hogy most hány kóbor macskáról, meg öregemberről gondoskodsz emberségből? Az valóban megmutatja ki van, szemben egy majd ha egyszer... bemondással, "elmélettel".

Majd én is Xéna a harcos hercegnő leszek, az csak álca, hogy konfliktuskerülő vagyok a mindennapokban, de majd ha egyszer...

"Halálba hajszolnàtok a pártokat hogy több legyen a pénze." Nem, eleve olyat keresünk, aki hasonlóan áll az élethez, mint mi. Nincs senki hajszolva, belső motivációra teszi amit. Ezért nem a majd egyszer Jóska a befutó, ha valaki valós tetteket vár el.

febr. 8. 11:39
 54/153 A kérdező kommentje:

51

Mert tetszik a személyisége? És jól érzed magad a társaságában? 😉

febr. 8. 11:40
 55/153 anonim ***** válasza:

"Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?"

"Volt vagy 6 nő akinek nem fogadtam a közeledését."

Micsoda öröm, hogy a saját múltadban meglelted a választ, csak ezekszerint rossz volt a kérdés. A kérdés az, hogy található-e olyan barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő és nekem is bejön? Ez már nehezebb dió, főleg, ha sok az elvárás és minimális az ellenértèk.

febr. 8. 11:41
 56/153 anonim ***** válasza:

Nekem pont a személyiséged a taszító. Az írásaidból ez egyértelműen kiderül. Egy fél órát nem bírnék ki veled összezárva.

febr. 8. 11:43
 57/153 A kérdező kommentje:

53

Apoltam beteg szülőt. Segítettem idegen és szomszed idősnek.

9 kóbor macskat mentettem a biztos halàltòl.

55

Azok nem mükodtek volna. Volt amelyiknek a stílusa taszított. Volt köztük több akkor nálam látványosan idősebb (plusz 10 év) és volt kisgyerekek anyuka is. Egyik sem lett volna jó választás számomra.

febr. 8. 11:46
 58/153 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam elhamarkodott ítéleteket hozni. De sok kellemetlen stílusú user van itt gyakorin. Ugye nem tudjuk ki kommentel (férfi vagy nő) de kevés olyan lehet aki szimpi lenne számomra. Sokat olvasgatok itt. Felmértem már a felhoztaalt.

febr. 8. 11:48
 59/153 anonim ***** válasza:
64%

Na hát nálam legalább 10 évvel idősebb vagy és a stílusod is taszít. De így lesz ez a huszonéves lányokkal.

Helyesen a kérdés úgy szólt volna, hogy bőven a szintem felett keresgélek, vajon van olyan lány, aki képes lesüllyedni az én szintemre?

febr. 8. 11:51
 60/153 A kérdező kommentje:

59

Ha milliárdos , modell Adonisz férfi lennék akkor se jöhetne nálam szòba olyan nő, aki csak megemlíti ezt a szöveget hogy "szintek".

febr. 8. 11:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!