Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
 111/153 anonim ***** válasza:
100%
Na és ezt mégis honnan lehetett volna tudni ha nem írod le? Csak külső tényezőket írsz le és csodálkozol ha az alapján ítélünk. De egyedül azt nem értem tényleg, hogy ha te ennyire önzetlen jó ember vagy, akkor miért vékony, szép nő kell? Csak nem tán a külsőségek alapján ítélsz? Lehet a ronda kövér nő a világ legjobbfej embere. Vagy csak neked lehetnek preferenciáid a külsőre.
febr. 8. 15:54
 112/153 anonim ***** válasza:

Elvált. Miért is?

Neki megfelel a vele egyidős elvált nő? Vagy ő is fiatal, csini csajszit keres?

febr. 8. 15:55
 113/153 A kérdező kommentje:

110

Nekem nem a tökéletes nők kellenek. Pénz, iskola terén kb egyezünk. És engedd már meg hogy ha nekem nincs senkim, nem is szeretem a gyerekeket, és irtózok a kihasználás gondolatàtòl... hogy ne jöjjek össze ilyennel.

febr. 8. 15:59
 114/153 A kérdező kommentje:

112

Csak azt a tényt felejted el hogy 30 évvel ezelőtt is normál alkatú volt egy 55-65 kg nő. És ma is az. Viszont a férfiak terén hiába volt normál egy 80-90 kgos férfi, mára hirtelen lefaragtak belőle vagy 20 kilót. És most 60-70 (jóindulattal 75) nek kell lenni. Azaz a férfiakkal szemben növekedtek az elvárások.

febr. 8. 16:02
 115/153 A kérdező kommentje:

Előzött a 111 nek írtam vagy valami törlés volt közben.

112

37 éves a Magdika. Nem fiatal csajszi.

febr. 8. 16:03
 116/153 anonim ***** válasza:
100%
Egy 50 éves faszi akkor is 13 évvel idősebb nála. Korban közelebb van hozzá egy 27 éves csávó. De egyébként bocsi, nem tudtam hogy a férfiaknak 30 év alatt megváltozott, hogy mi az egészséges testsúly. A BMI ugye csak a nőkre vonatkozik. A férfin igazából az a túlsúly szexepil. Hát persze. De figyu, nekem nem fáj ha te ilyen tévképzetek szerint élsz, de lehetne hogy ne írj ki folyamatosan ilyen idióta kérdéseket? Ha ennyire okos vagy, biztos találsz valakit.
febr. 8. 16:06
 117/153 A kérdező kommentje:

116

25 éves a targoncás. De mindegy. Ne lovagolj a példàn.

BMI akkor is létezett. Nem ezt írtam. De oké a saját családi példambòl. Apu pont a katonaság végén hàzasodott anyuval. Akkor volt 90 kg. De élete során a 70 -120 között minden kategória volt időszakosan. 70 körül volt a halàlakor. A lényeg hogy anyu 45 kg volt 50 éves koráig. És hidd el ismerem a rokonságot és rengeteg példát és én sem 20 éves vagyok már. Régen nem volt ennyire véresen komolyan véve ez. A legtöbb férfi 80-100 kg között mozgott a 70,80,90, években. Voltak akkor is extrém vékonyak akik zabaltak de nem hoztak. Voltak izmosak meg elhízottak is. De senki nem okos mérleggel ment a randira mint ahogy már kb tart a világ. Senkit nem érdekelt ha a férfi 85 kg. Simán talált csinos csajt. Ma meg nem hogy súlyt de Víz, testzsír % ra ki van bontva hogy ha több vagy akkor hokizz magadnak halàlig. Szomorú és egyben nevetséges hogy sok esetben ez mekkora jelentőséggel bír a tàrskeresésben.

febr. 8. 16:17
 118/153 anonim ***** válasza:
Akkoriban egyszerűen nehezen lehetett boldogulni nőként egyedül, ezért hozzámentek ahhoz aki elvette őket. Most lehet úgy is dönteni, hogy inkább leszek egyedül, mint olyannak aki nem tetszik. Egyébként az én családomban pont másik véglet volt. Apu 50 kiló volt még az egyetemen is, anyu meg, bár nem volt kövér, csak a szülések után kicsit de egy 75 kiló szerintem már akkor is volt, amikor összeházasodtak. Szóval akkoriban is volt minden, az, hogy a te családodban ez a példa volt, nem jelent semmit a társadalomra vetítve.
febr. 8. 16:21
 119/153 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Vénusz és Adonisz, cirka 450 évvel ezelőttről. A pasi testalkata teljesen megfelel a mai kor ideáljának. A nő, aki ugye maga Vénusz, a szépség istennője, nem hogy a Playboyba nem kerülne be, de a strandon is ledisznóznák. Nem is feszes, nem is vékony, narancsbőre is biztosan van, meg a melle is fényévekre van a tökéletestől.

Akkor hogy is van ez?

Tudtad, hogy Marilyn Monroe 42-es méretet hordott? Lefordítom: xl-est! A New Yorkerben nem kapott volna magára nadrágot.

Nem pasit nem kapott volna 2025-ben!! Hanem nadrágot!

Ennyit erről.

febr. 8. 16:23
 120/153 A kérdező kommentje:

118

Nem tudom melyik korosztályban vagy. De ha 30 felett és érdekel a téma , nyugodtan kérdezd meg a szüleidet,nagyszuleidet stb.

Tényleg nem azt írom hogy nem volt vékony férfi. A keresztapukàm volt pl ilyen 60 kilós. Egészen idős koráig. Mármint 55 ig talán. Aztán sörhasa lett. De arányában véve több volt a 80 kg feletti. És nem csak zsírban mert akkor volt a akció filmek VHS kazetták korszaka 80-2000 ig és a testépítés ment a tévében. Mindenki próbált izmot építeni. Apunak is is 50 es bicepsze volt. (Akkor simán volt 100 kg is)

A jelenlegi régi vágású hétköznapi fickoknak tönkre van téve az élete. Mert a legtöbb nem tud annyira vékony lenni mint a jelenlegi elvaras. Az sem igaz hogy az incel jelenség erről szólna. Mert több kategória is van. De egy részét ez termeli ki. Akiknek nincs 30,40,50 évesen akaraterjuk - lehetőségük úgy kinézni mint a fiatalok. Mert nem csak a 20 éves lányoknak kell ez, hanem a legtöbb 30 As nőknek is ezek vékony - magas férfiak kellenek. Aki egyszeruen nem olyan? Azt mindenki leszarja.

febr. 8. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!