Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
 141/153 A kérdező kommentje:

137

Tényleg ennyire butànak gondolod az itteni olvasókat?

Balaton képek? Sajtó fotók ? Vagy haziak ?

Tök mindegy. Mondok egy egyszerű példát! Lement a család és közeli rokonsag tòpartra nyaralni. Tudod kik vetköztek le ? És kik nem ? A már fentebb említett köverebb nővérem és az egyik unokatestvér ruhában volt egész nap. A 35 fokban. Aki levetkozott fürdő ruhára az anyu volt meg màsik (akkor jó alakú) nővérem.

A fotoid is így készültek a Balatonon. Azok voltak ott akiknek nem volt önértékelési gondjuk. Mellette a többi a autóban izzadt vagy a vízben ahol nem látszik mekkora. 😉😀

febr. 8. 17:39
 142/153 A kérdező kommentje:

139

Valahogy mindenképp bizonygatni akarod a nem létező igazad.

Bár biztos megkérdojelezed; de 25 évesen volt egy 170/60 kilós barátnőm. És mikor leült akkor a hasàn ott volt az gumi. Megfogható volt. Ha felállt akkor laposnak nézett ki a hasa. Szerintem a hasizma nem volt edzett semennyire és megvolt ereszkedve. De elég szép amúgy.

Gyakorin nagyon divatosak a kiló per magasság összemérése. Pl 160/60 vagy 170 /170 de ez csak a nőkre irjàtok. Illetve a férfiaknál szoktàtok hogy ,190/90 egyetlen defekt van nálatok ! Mégpedig ha 180 centi a férfi akkor nem lehet 180/80 csak 70 vagy még kevesebb! Mégis miért ???? 😘😀

febr. 8. 17:46
 143/153 A kérdező kommentje:

140

De én nem vagyok a shreki. Ez olyan mint amikor Amerikában életfogytiglant kap valaki és 40 év után előkerül az igazi gyilkos.

Én nem fogom más hülyeségét magamra vàlallni!

Először is tisztázzuk

Shreki

- 170 centi és 100 kg

- gazdagabb nálam

- undorító szokásai vannak (cigi pia )

- zaklatja a nőket pl pizza futár

febr. 8. 17:52
 144/153 anonim ***** válasza:
77%

Milyen jól ismered. Egy teremben szoktatok edzeni?

febr. 8. 18:42
 145/153 A kérdező kommentje:
Szerintem ő nem edz sehol.
febr. 8. 18:48
 146/153 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes pedig. Shrek is ápolta a beteg szüleit (ő is mindig apuként és anyuként ír róluk. Nem apám, apukám - hanem apu, anyu. Mint te).

Az is érdekes, hogy neki is két nővére van.

Valamint ő is imádja a macskákat. Ami nálam elég nagy törés pont, mivel én is.

Ő is a nők külsején van leragadva és ezt a felszínessêgét olvassa rá mindig a válaszolókra - pedig mi csak az ő írásaira reagálunk.

Valamint ő az, aki abban a téveszmében él, hogy a nőknek a 60 kg-os tinifiúk kellenek.

Nagyon érdekes :)

Amúgy azzal a válaszolóval értek egyet, aki azt írta, hogy ignorálnunk kellene ezt az embert.

Gondolom a benne felgyülemlett feszültséget akarja itt kiélni.

Kérdezőnk valszeg nem egy szép ember, de neki csak csinos nők kellenek. Ês rosszul érinti, hogy a nőknek is vannak preferenciáik.

Egy totális álomvilágban él, ahol a férfi szenved a legtöbbet a külseje miatt.

Viszont ne felejtsük el, hogy shreki az átlagos vagy csúnyácskább nőket nem veszi emberszámba, azokról nem is ír, mintha azok kívül esnének az emberi fajon. Csak a csinos , fiatal lányokat látja, azok meg persze, hogy jól nêznek ki, és sok "kérőjük" akad. De persze a mostani kérdezőnk nem shreki, ugye? :)

febr. 8. 20:45
 147/153 A kérdező kommentje:

Pedig valóban nem.

Hallod shreki! Ha olvasod a kérdést akkor jelezd már ezeknek hogy nem egy ember vagyuk! Nagyon kínos.

Neki van diplomája, irodában valami vezető, autója is van . 10 cmel alacsonyabb tőlem. Járt prostikhoz (én életemben nem jártam).

Szóval na! Ne kerverjetek!

febr. 8. 21:12
 148/153 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor legyen igazad. Akkor mostantól téged hívunk Shreck 2.0-nak, hogy meg lehessen különböztetni. Leírás: Melós, nettó 400-at keres, gyerekként állatokat kínzott de most elvileg szereti őket, sokat beszél a szüleiről, örökölt házban lakik. Ugyanúgy felszínes és csak a vékony nőket szereti annak ellenére, hogy ő kövér. Állítása szerint mindent megtesz a fogyásért, de ez persze nem igaz.
febr. 8. 21:16
 149/153 anonim ***** válasza:
75%

Nem az volt a kérdező kérdése, hogy egy csinos lány találhat-e magának pénzes, jó parti pasit. Hanem az, hogy van-e olyan nő, akinél nem a felületes szempontok az elsődlegesek, hanem a férfi személye és belső tulajdonságai érdeklik.

Jelentem, van ilyen nő, itt vagyok. De lehet, nem vennél észre, mert visszafogott a külsőm, csinos vagyok, de nincs rajtam semmi mű dolog, és a közösségi médián sincs több ezer követőm, nem posztolok szexi képeket drága nyaralóhelyeken. L24

febr. 8. 21:50
 150/153 A kérdező kommentje:
Na végre valaki értette a kérdést.
febr. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!