Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Található még a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még a mai világban barátnő jelölt akinél nem ez a három dolog a döntő?

Figyelt kérdés

1,férfi külseje (legyen vékony)

2, iskolàk megléte

3, pénz (kizárja a melós réteget a mondjuk 500 ezer nettó alattiakat)

febr. 8. 09:20
 121/153 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként pont kint vagyok apukámnál és megkérdeztem (56 éves). Azt mondta régen nőben és férfiban is több volt a vékony, mint most, mert kevesebb szemetet ettek és többet mozogtak. Egy elhízott osztálytársa se volt, se középiskolában, se egyetemen. Általános iskolában még volt pár, aki duci kisgyerek volt, de kamasz korra ők is kinőtték.

Oké, tegyük fel, hogy hiszek neked és ma nagyobbak az elvárások. Téged mi akadályoz meg abban, hogy figyelj a kajálásra és eljárj edzőterembe?

febr. 8. 16:35
 122/153 A kérdező kommentje:

121

Szerintem apukád rosszul emlékszik. Vagy valami kimondott tesi tanár kepzobe járt 😀

Nem tudom léteznek olyan lehetőségek mint az amerikai filmekben. Mikor beulnek egy könyvtárba vagy akármi és régi újságokat , híreket néznek vissza. Ilyen itt biztos nincs. De talán iskolák honlapján vissza lehet nézni egykori osztályok csoportkepeit vagy valami. Én nem csukott szemmel jártam anno iskolába. Arányban véve több volt a túlsúlyos gyerek mint ma. A mai kölykök magasak és vékonyak. Egészen megváltozott a genetika. Aki mást mond az hazudik vagy érdeke van benne hogy mást mond.

febr. 8. 16:50
 123/153 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha ennyire biztos vagy a véleményedben és semmit nem hiszel el amit bárki ír, akkor miért írogatsz még mindig? Mi a célod ezekkel?
febr. 8. 16:53
 124/153 anonim ***** válasza:
100%

Mert nőként nem kell egy életen át koplalni, hogy a médiában mutogatott anorexiás libákhoz hasonló alakod legyen. Nem érdekel senkit, hogy hormonális okból, genetikai okból, vagy gyógyszerektől hajlamos vagy a hízásra.

Itt a gyk-n is az első, amit minden pasi leír, hogy "mindegy, csak ne legyen kövér". Mintha halálos bűn lenne 5 kg hízás. De megcsalásra, válásra valid indok.

Ezek után szerinted mennyire magasról xarok arra, hogy neked mennyire nehéz elérni, hogy 100 kg alatt maradj, és mondjuk legyen nagyobb a bicepszed, mint az enyém?

Nagyon, nagyon magasról xarok rá. Nem érdekel.

febr. 8. 16:56
 125/153 A kérdező kommentje:

Semmi.

Ezért mert nincs konkrét célja attól még beszélhetünk a témáról. Lehet téged nem érint és ezért nem érdekel. Ha te lennél kirekesztve a parkapcsolat/ család alapítás alól valami irreralis elvárás miatt!!! Rögtön akarnàl beszélni róla.

febr. 8. 16:57
 126/153 anonim ***** válasza:
Tudnék bármit mondani ami megváltoztatja a véleményed? Vagy a beszélgetés részedről annyi, hogy a saját véleményedet hangoztatod és az enyémet lehazugozod vagy lehülyézed?
febr. 8. 16:59
 127/153 A kérdező kommentje:

125

De miért kellene nőként koplalni? Ha kövérkés vagy akkor miért nem elégszel meg egy hasonló férfivel?

Én csak 1 db férfi véleményét tudom mondani. Ami a sajátom. Nekem tök mindegy ha az adott nő 45,50,55,60,65 kg. És ez nem 5 kg differencia. Könnyen ebben tudtok maradni ha normálisan esztek. Még sport sem feltétlen kell hozzá.

febr. 8. 17:01
 128/153 anonim ***** válasza:

Utóbbi.

Ez az a csodálatos személyiség, amibe bele kéne szeretni.

febr. 8. 17:01
 129/153 A kérdező kommentje:

126

Attól függ mire érted.

Ha arra hogy régen több volt a vékony ember? Azzal nem fàradj. Nem tudsz meggyőzni.

febr. 8. 17:03
 130/153 anonim ***** válasza:
51%

Maximum 65 kg, könnyedén. Miközben te a 70 kilót vért izzadva nem tudod hozni.

Nincs petefészked, tehàt pcos-ed se lehet. Nem szültél, nem szoptattál. Nem klimaxolsz. Nem szedsz fogamzásgátló tablettát. Miért is nem tudsz lefogyni? Annyi lenne az össz dolgod, hogy nem zabálsz ész nélkül. Pár felülés, napi 20 fekvőtámasz, és bumm, kész az izomzatod. Nem érsz rá? Nincs két perc!

febr. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!