Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre több nő marad egyedül, mert túl magasak az elvárásaik, vagy egyszerűen csak a neten más kép alakul ki erről?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években rengeteg podcast, vlog és cikk foglalkozik azzal, hogy a férfiaknak egyre nehezebb párt találni, mert a nők elvárásai egyre magasabbak. A közösségi médiában sok nő a saját értékét is feljebb pozicionálja, ami miatt úgy tűnhet, hogy a többségük csak a legfelső rétegű férfiakat akarja. Ha ez tényleg így lenne, akkor a legtöbb nő végül egyedül maradna, mert egyszerűen nincs annyi ’high value’ férfi, mint amennyi nő annak tartja magát. De vajon a valóságban is így van, vagy csak a neten tűnik úgy? (És vannak, akik erről nem is hallottak és vígan élnek kapcsolatban?) :)febr. 4. 15:51
41/43 anonim 

válasza:

Megalkuvás a kulcs a szingliség elkerülése érdekében? Részben igen! Közös jövőkép, őszinte gondolatok és tettek képviselői azonban kortól, nemtől függetlenül időről időre megtalálják egymást. Aki mégis egyedül marad, az ezt az életformát preferálja és választotta. Felesleges magyarázkodni és túlbonyolítani.
F42
42/43 A kérdező kommentje:
41! Ez egy jó komment volt. Köszönöm.
márc. 4. 15:08
43/43 anonim 

válasza:

43 éves vagyok, 8 éve vagyok férjnél.
De ha nem lenne a férjem nekem, inkább egyedül lennék.
És tudod miért?
Mert senki nem szimpatikus, egy se.
Az egyik alkoholista, a másik bántalmazó, a harmadik mamahoteles, a negyedik sz@revő, az ötödik férfiatlan, a hatodik drogozik, a hetedik játékgépezik, a nyolcadik nőgyűlölő, a kilencedik céltalan, a tízedik élősködő stb....
Egyik sem olyan mint az a férfi amelyikhez én feleségül mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!