Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre több nő marad egyedül, mert túl magasak
az elvárásaik, vagy egyszerűen csak a neten más kép
alakul ki erről?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években rengeteg podcast, vlog és cikk foglalkozik azzal, hogy a férfiaknak egyre nehezebb párt találni, mert a nők elvárásai egyre magasabbak. A közösségi médiában sok nő a saját értékét is feljebb pozicionálja, ami miatt úgy tűnhet, hogy a többségük csak a legfelső rétegű férfiakat akarja. Ha ez tényleg így lenne, akkor a legtöbb nő végül egyedül maradna, mert egyszerűen nincs annyi ’high value’ férfi, mint amennyi nő annak tartja magát. De vajon a valóságban is így van, vagy csak a neten tűnik úgy? (És vannak, akik erről nem is hallottak és vígan élnek kapcsolatban?) :)
Értsd úgy, hogy tradicionálisan nagyon szép lányok, még nőként is ezt mondom. Tehát relatíve magas, szimmetrikus arc, hosszú szőke haj, kék szem, olyan fenék hogy még én is megnéztem. Ő persze hogy nem fog összejönni a 170 magas, kicsit kocka, kicsit szociálisan kínos sráccal. Miközben volt a társaságban olyan lány, akinek tudom, hogy bejött ez a srác, aki mondjuk csak 155 centi volt, nem volt túlsúlyos, de nagyon kisportolt sem, átlagos barna haj, teljesen normális arc, semmi feltűnő szépséghiba. De a srácnak nem kellett és amennyire tudom a még meglévő közös barátoktól, most az a terve, hogy befektetési bankár lesz keres egy csomó pénzt és szerez egy szép de buta barátnőt.
ma 16:48
22/35 anonim válasza:
Több nő marad egyedül azért, mert semmilyen elvárása nincsen, azaz szingli akar maradni. Valahogy róluk mindig megfeledkeztek a statisztikák költésekor. Pedig ugyanúgy kiesnek a kínálatból mint az alfahímekre hajtók! Egyre többektől hallom hogy nem érzik magukat párkapcsolatra alkalmasnak vagy olyan traumáik vannak hogy kerülik a férfiakat.
ma 16:52
23/35 anonim válasza:
a melegekről nem is beszélve... vhogy amikor ezeket a statokat akarjuk elemezni, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy abban bezony benne vannak ők is, a szinglikben is
ma 16:54
24/35 anonim válasza:
El kéne felejteni az ostoba tartalomgyártók szemét értékű videóit.
ma 16:56
25/35 anonim válasza:
21: ez meg a másik, tényleg. Sok ilyen "foreveralone" srácnak baromi kényes az ízlése (és van, aki nem is veszi észre, mert vagy tönkretette a médua az ítélőképességét... a pár nappal ezelőtti poszt itt mutatja, ahol egy instamodell, akinek max pici husi van a hasán, mellé feszes mell, feszes bőr mindenhol máshol, szép szimmetrikus arc az "pfejj 40éves anyuci külső", meg van, aki kamu selypeg utána, hogy "de hát nem tehetek róla, hogy ő tetsziiiiik"), és amikor azt mondják, nem találnak nőt, akkor 18-25 éves, feszes, tökéletes arcú, deszkalapos hasú kis modellekre gondolnak, nagyon max. annyit megengednek, hogy ne sminkelje magát, de legyen tökéletes a bőre.
ma 17:03
26/35 A kérdező kommentje:
"El kéne felejteni az ostoba tartalomgyártók szemét értékű videóit." LIKE :)
ma 17:12
27/35 anonim válasza:
"Tehát fiatal nőt nem nagyon fogsz látni egyedül, csak ha akar egyedül lenni."
"a 20-as korosztály az ismeretsége. Ott minden nő elkel aki akar"
Mesélj még. A 23-at sem töltöttem be, amikor végleg egyedül maradtam. Előtte sem kapkodtak értem.
El vagytok ti tévedve. Vagy megint ott tartunk, hogy nő = szép nő. (Az is szép valójában, akit leátlagosoztok az elkalibrált ingerküszöbötökkel.)
ma 17:25
28/35 A kérdező kommentje:
"Az is szép valójában, akit leátlagosoztok az elkalibrált ingerküszöbötökkel."
Szia 27-es! Pont ezt mondtam, hogy szeirntem ilyen 1-10-ig lista és kategória nincs, nincsenek abszolút értékek. Inkább mondjuk halmazok vannak, mert azt elfogadhatónak tartom, hogyha valakinek sűlyos fogyatékossága vagy jelentős túlsúlya van, akkor lentebb pozicionálódik, mint akinek ideális az alkata és ép, egészséges. De néha a smink, frizura, ruha, vagy a virtuális világban ezek a filterek úgymond "csodát tudnak" tenni. Nekem is van olyan haverom, aki az ilyen nagyon "fullos" és tökéletes nőkre hajt és nem veszi észre a kevésbé tökéletest, holott mennyi báj van benne. Én azért is tartom nagyon bullshitnek a sok térskeresős podcastot, mert tele van ilyen baromsággal.
ma 17:33
29/35 A kérdező kommentje:
Meg nemcsak baromsággal vannak tele, hanem mármár szorongásig fajuló megfelelési kényszerrel.
ma 17:34
30/35 anonim válasza:
Nem feltétlen ezért, hanem mert sok nő egyedül marad a feladatokkal, a gyerekneveléssel, a házkörüli munkákkal, a pasik nem/nem sokat segítenek be, így több nő inkább választja az egyedüllétet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!