Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre több nő marad egyedül, mert túl magasak az elvárásaik, vagy egyszerűen csak a neten más kép alakul ki erről?
9.
Oké, de nem csak a 40 alatti férfiaknak nehéz, hanem a 40 feletti nőknek is. Gondoltál már arra milyen nehéz egy 50-60 éves nőnek párt találni?
"Hát nőt nem ismerek akinek társkeresési problémáik vannak. Férfit pedig ismerek több százat"
És hogy jön ki a matek??
Esetleg 10+ éve egy északi tenger olajfúró tornyon dolgozol, vagy teherszállító ócenájáró hajón?
Sziasztok, jókat írtatok. Köszönet érte. Két észrevétel, visszajelzés: igazatok van: a korosztály sem mindegy. Nyilván egy már kirepült felnőtt gyerekekkel rendelkező, kicsit korosabb, elvált vagy övegy nő is más esélyekkel indul, mint egy fiatal lány, aki a leendő férjét keresi.
Más: valaki kérdezte, hogy nem láttam-e átlag pasikat nők oldalán. Dehogynem, pont ezért is érzem kisarkítottnak az összes ilyen coach, meg PUA és egyéb társtalálóguru podcastjait, ami egy ilyen "megfelelésversenyt" hirdet. Az átlag pasik nővel, na pont ők azok, akik nem olvasták, hogy milyen nehéz. :D
12.
Lehet fiatal. Fiatal korban több a férfi így jön ki a matek. A fiatal nőkre pedig nem csak a saját korosztály hajt. Tehát fiatal nőt nem nagyon fogsz látni egyedül, csak ha akar egyedül lenni.
Idősebb korban pedig férfit nem fogsz egyedül látni, csak ha akar, annyi öreglány van.
"Fiatal korban több a férfi így jön ki a matek"
És szerinted mennyire reális, hogy - a kérdező korosztályától függetlenül - az ismeretségi körében többszáz férfi egyedülálló, és egyetlen nő sem?
15
Szerintem reális lehet, ha a 20-as korosztály az ismeretsége. Ott minden nő elkel aki akar. A 20-as srácok pedig kínlódnak, mert nem jut nekik a 30-as pasik miatt sem, akik szintén 20-as csajokat akarnak.
"És szerinted mennyire reális, hogy - a kérdező korosztályától függetlenül - az ismeretségi körében többszáz férfi egyedülálló, és egyetlen nő sem?"
Csak szólok: nem én voltam!
Ezt az első válaszadó írta, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!