Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg egyre több nő marad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egyre több nő marad egyedül, mert túl magasak az elvárásaik, vagy egyszerűen csak a neten más kép alakul ki erről?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években rengeteg podcast, vlog és cikk foglalkozik azzal, hogy a férfiaknak egyre nehezebb párt találni, mert a nők elvárásai egyre magasabbak. A közösségi médiában sok nő a saját értékét is feljebb pozicionálja, ami miatt úgy tűnhet, hogy a többségük csak a legfelső rétegű férfiakat akarja. Ha ez tényleg így lenne, akkor a legtöbb nő végül egyedül maradna, mert egyszerűen nincs annyi ’high value’ férfi, mint amennyi nő annak tartja magát. De vajon a valóságban is így van, vagy csak a neten tűnik úgy? (És vannak, akik erről nem is hallottak és vígan élnek kapcsolatban?) :)

ma 15:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%

9.

Oké, de nem csak a 40 alatti férfiaknak nehéz, hanem a 40 feletti nőknek is. Gondoltál már arra milyen nehéz egy 50-60 éves nőnek párt találni?

ma 16:22
 12/35 anonim ***** válasza:
71%

"Hát nőt nem ismerek akinek társkeresési problémáik vannak. Férfit pedig ismerek több százat"

És hogy jön ki a matek??

Esetleg 10+ éve egy északi tenger olajfúró tornyon dolgozol, vagy teherszállító ócenájáró hajón?

ma 16:27
 13/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok, jókat írtatok. Köszönet érte. Két észrevétel, visszajelzés: igazatok van: a korosztály sem mindegy. Nyilván egy már kirepült felnőtt gyerekekkel rendelkező, kicsit korosabb, elvált vagy övegy nő is más esélyekkel indul, mint egy fiatal lány, aki a leendő férjét keresi.

Más: valaki kérdezte, hogy nem láttam-e átlag pasikat nők oldalán. Dehogynem, pont ezért is érzem kisarkítottnak az összes ilyen coach, meg PUA és egyéb társtalálóguru podcastjait, ami egy ilyen "megfelelésversenyt" hirdet. Az átlag pasik nővel, na pont ők azok, akik nem olvasták, hogy milyen nehéz. :D

ma 16:29
 14/35 anonim ***** válasza:
40%

12.

Lehet fiatal. Fiatal korban több a férfi így jön ki a matek. A fiatal nőkre pedig nem csak a saját korosztály hajt. Tehát fiatal nőt nem nagyon fogsz látni egyedül, csak ha akar egyedül lenni.

Idősebb korban pedig férfit nem fogsz egyedül látni, csak ha akar, annyi öreglány van.

ma 16:30
 15/35 anonim ***** válasza:
63%

"Fiatal korban több a férfi így jön ki a matek"

És szerinted mennyire reális, hogy - a kérdező korosztályától függetlenül - az ismeretségi körében többszáz férfi egyedülálló, és egyetlen nő sem?

ma 16:34
 16/35 anonim ***** válasza:
66%

15

Szerintem reális lehet, ha a 20-as korosztály az ismeretsége. Ott minden nő elkel aki akar. A 20-as srácok pedig kínlódnak, mert nem jut nekik a 30-as pasik miatt sem, akik szintén 20-as csajokat akarnak.

ma 16:37
 17/35 A kérdező kommentje:

"És szerinted mennyire reális, hogy - a kérdező korosztályától függetlenül - az ismeretségi körében többszáz férfi egyedülálló, és egyetlen nő sem?"

Csak szólok: nem én voltam!

Ezt az első válaszadó írta, nem én.

ma 16:40
 18/35 anonim ***** válasza:
75%
Én ezzel a hisztivel még csak itt a gyakorin találkoztam. Egy férfit ismerek a valóságban aki incelnek vallja magát, ő amíg barátkoztunk mindig 10/10-es nőkre ment rá, és bár kigyúrt volt, de vagy 170 magas, így esélye se volt. Ha egy kicsit lejjebb adta volna, mondjuk egy 8/10-re simán találhatott volna valakit. Nőben nem ismerek ilyet. Van, akinek nagyon magasan voltak az elvárásai, de ő ezt időben felismerte és elkezdett saját szintjén ismerkedni. Van olyan is, aki azért nem talál társat mert nem is keres, mert neki nőként tökéletes egyedül, nem hiányzik férfi az életéből. De ezt a hisztit, hogy saját maguk miatt nem találnak társat én még csak férfiaktól hallottam.
ma 16:42
 19/35 anonim ***** válasza:
80%
Abszolút reális elvárásaik vannak. A férfiak nagy része nem akar alkalmazkodni, így meg egy nőnek gondtalanabb egyedül lenni.
ma 16:43
 20/35 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes ez 10-es lista is, mert azért ez erősen szibjektív is, hogy kinek milyen nő jön be.
ma 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!