Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy azért vagyok egyedül még mindig 38 évesen, mert egyszerűen borzasztó kevés nő jön be körülbelül ezer nőből jó 2, 3 nő aki megmozgat, ti is így vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 09:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%

És megéri ez neked...?!

Én nem válogatnék ennyire, közbe meg nincs senkim...

A kevésbé jó nők sokszor sokkal jobbak minden téren, párkapcsolatban, háztartásban, gyereknevelésben, de még a szexben is! És kevésbé csalfák, mint a top nők!

Szerintem vegyél vissza az egódból és boldogabb lesz az életed! ;)

2023. okt. 21. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Miért, szerinted te minden nőnek bejössz? Válogass csak, ahogy telik az idő te is annál kevesebb nőnek jössz be, aztán kénytelen leszel jóval lejjebb adni az igényekből. 23/L
2023. okt. 21. 09:25
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Hát szexre sok bejönne, de ha csak a külsejüket nézzük sok nem, a buta MISSPICHA kinézetükkel, meg a flegmázásukkal, olyan aki megmozgat személyiségileg is (nagyon fontos), 1-2%, de vele baráti is a kapcsolat.
2023. okt. 21. 09:26
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
38 evesen hova valogatsz? Mar felesegednek, gyerekeidnek kene lenni, te meg azon akadsz ki, hogy egy no sem jon be neked? Biztos, hogy az 1000 nobol azzal a 997el van baj? Olyan vilagot elunk, hogy egy nore kb 50 csavo jut, szoval szerencses lehetsz, ha talalsz magadnak egyet, nem higy meg te valogass ki 1000bol harmat.
2023. okt. 21. 09:32
 5/16 A kérdező kommentje:
4. Egyszerűen valahogy nagyon kevés nő fog meg, nem igaz hogy nektek mindegy a külső, vizuális típus a férfi ezt mindenki tudja, nekünk férfiaknak sokkal jobban számít a külső mint a nőknek ez alap
2023. okt. 21. 09:39
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Ne haragudj, de te egy pojáca vagy, nem férfi!

Ha kanos vagyok, baxnám a legyet is röptébe, nem azon agyalnék, ki hogy néz ki...

2023. okt. 21. 09:43
 7/16 A kérdező kommentje:

"Ha kanos vagyok, baxnám a legyet is röptébe, nem azon agyalnék, ki hogy néz ki...

Sajnos pontosan az ilyen hozzáállások miatt olyan a férfiakra vélemény amilyen a nőknek, semmi igényesség, egyszerűen az agyuk hegyen is nemi szerv van sok férfinèl, sajnos igaz ez a kritika sok nőtől

2023. okt. 21. 09:46
 8/16 anonim ***** válasza:
28%
Mégis jobb életem van valszeg, mint neked, egyedül...! 😉
2023. okt. 21. 09:48
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
4-es vagyok. Persze, hogy szamit, de nem tudom elkepzelni, hogy ennyire valogatos kegyen valaki. Korulnezek pesten es teli van szep lannyal, nem tudom elkepzelni, hogy legalabb 20-bol 1 20-40 kozotti no ne jojjon be neked. Miert, te higy nezrl ki kerdezo? Valami fullos csavo vagy, vagy mi?
2023. okt. 21. 09:51
 10/16 A kérdező kommentje:
9. Én helyesnek tartom magam, sokan rondának, de szerintem ők tévednek, én inkább átlagosnak mondanám magam, vannak szép lányok Pesten tudom járkálok Pesten, de úgy nem fog meg.. látom hogy szép, az nekem kevés, nincs benne valami különlegesség nekem arra hogy szép nem áll fel. Voltál már szépnek mondott lánnyal egyszerűen nem jött létre az aktus, nem volt erekcióm, mert nem volt benne valami különlegesség az arcán, nézésén, ami úgy igazán vonzó számomra
2023. okt. 21. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!