Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időt adnál a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adnál a másik félnek, hogy eldöntse szeretne-e tőled komolyat, ebben az esetben?

Figyelt kérdés

2 hónapja találkozok heti többször egy férfival, minden nap beszélgetünk, telefonálunk is gyakran. Sok közös ismerős van, mindenki szerint megbízható, rendes, az is teljesen fix, hogy nem is próbál beszélni senki mással, mióta szóban vagyok. Viszont a mi megiserkedésünk előtt 2 hónappal történt szakításán azóta sincs túl, holott megismerkedéskor azt mondta, hogy igen, de utána ő is rájött, hogy nem. Egy érzelmileg nehéz időszakon van túl, emellett sok minden történt vele egyszerre. Ezek mellett említette, hogy nehezen kötődik, exén kívül több évig senkihez se, noha voltak hosszabb távú partnerei.

Mi elbeszélgetünk, vannak nézetbeli különbségeink, de semmi óriási jelenleg, az viszont nyilvánvalóan látszik, hogy semmilyen érzelmi közeledés nincs (így annyira az én lelkivilágom se érdekli), lelkizni lelkizik, elmondani elmond dolgokat, de nincsenek kötődést alakító programok, csak ülünk beszélgetni, ha nem épp együtt alszunk, azon kívül se csók, se ölelés, semmi, holott az első hónapban még volt.

Mennyi időt hagynál neki (ebben a "találkozunk, aztán majd meglátjuk mi lesz, majd úgyis alakul idővel, de alapvetően komolyat keresek mindig"), mi ami túl elhamarkodott lenne? Nem tudom, 2 hónap mennyire sok vagy kevés egy ilyen érzelmi kavalkádos helyzetben eldönteni, hogy egyáltalán el tud-e képzelni velem valami komolyat, ha nem is ugrunk bele a mélyébe, vagy csak +1 dolog vagyok, ami segít elterelni a figyelmét a bajairól. Gondolom, ha rákérdezek, ugyan azt kapom, mint eddig "Ez úgyis spontán alakul"

febr. 1. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont a mi megiserkedésünk előtt 2 hónappal történt szakításán azóta sincs túl, holott megismerkedéskor azt mondta, hogy igen, de utána ő is rájött, hogy nem."

És te adtál arra amit mondott? Soha nem kezdünk ki szakítás utáni enberrel ha van egy kis eszünk kérdező! Te még várnál rá, mire? Hogy feldobd az egóját és ő rúgjon ki téged? Önbecsülésed miért nincs?

febr. 1. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Nincs mire várnod. Ez most sem jó neked, és nem is lesz.
febr. 1. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Onnantól hogy rájött már végeztem is volna vele.
febr. 1. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Lényegében semmilyen alapvető igényeid nem elegíti ki, te meg tepersz utána. Gratulalok! Teged sem az eszedért lopnak el.
febr. 1. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én ezt az első pár napon belül el szoktam tudni dönteni, hogy látom-e a lehetőséget a másikban. 2 hónap szokott lenni a határ, ha addig nincs redflag, és minden simán megy, aktívan keressük egymást és érzelmi dolgokról is tudunk beszélni, akkor már tudom, hogy tényleg jól működünk együtt. De ha egy csepp bizonytalanságot érzek a másikon, akkor megkérdezem, hogy szerinte ez miért lehet, és ha nincs túl a múltján, akkor megkérem, hogy előbb ezt rendezze magában, mert így nem lehet egy egészséges kapcsolatot fenntartani/kialakítani.
febr. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!