Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Esélytelen hogy ilyen partnerr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen hogy ilyen partnerre találjak?

Figyelt kérdés

Nehéz olyat találni aki elfogadja hogy neha cumival alszom, hogy szeretek kicsit kislányosabb lenni stb. Sok férfit csak felizgat, de nincs mögötte lelki dolog. Ismerkedésnél is félek erről beszélni, hogy vajon mit gondolnak rólam emiatt.

Kezdem azt érezni sose fogok egy olyan beállítottságú partnert találni aki elfogadná, és őt is komolyan érdekli a ddlg.

Hogyan legyek bátrabb és beszéljek róla, ha a társadalom nem fogadja el?

L

jan. 26. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

olyat találsz max akinek ilyen pedofil fétisei vannak. Normális embert ezt nem fogadná el.

Vagy maradsz a perverzeknél vagy menj el pszichológushoz és kezeltesd magad

jan. 26. 07:00
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Adnék én neked cumit minden este.😛
jan. 26. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Hallgass az ösztöneidre.
jan. 26. 07:11
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Szivesen megismernelek. Elfogado vagyok es nekem is van hasonlo fetishem.
jan. 26. 07:38
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Írj, adj elérhetőséget, s ismerkedjünk.

Köszönöm!

jan. 26. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Pszichologushoz miért nem mész?
jan. 26. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!