Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véglegesen barátzónába kerültem azzal, hogy a bizalmasa lettem szerelmi ügyekben?
Ki lehet ebből vergődni valahogy?
A fiú, aki nekem tetszik, bizalmába avatott a lányos ügyeivel kapcsolatban, hogy mennyire odavan egy lányért... és komolyan gondolja.
Mit gondoltok erről a szituációról? Nekem a szívem szakad...
Akkor a barátzóna kifejezésétől eltekintve, lehetséges még, hogy én is megtetszek neki?
Eddig is adott olyan jeleket,ami nem csak barátságra utalt, soha nem volt egyértelmű...
Annak ellenére, hogy most egy másik lányról áradozik.
Kérdező, attól, hogy ülsz a holdudvarban még nem lesz semmi. (Azt hozzáteszem, hogy szerintem ígyse-úgyse). Ha akarsz valamit, akkor kockáztass és közöld. Vagy azt mondja, hogy csak barát (és akkor te vagy kilépsz, vagy maradsz epekedni), vagy azt, hogy érdekled, mint nő és randizzatok.
Ha nem változtatsz semmin, nem változik semmi.
De miért a kérdezőnek kéne megkérdezni, hogy mit akar tőle a férfi, vagy elmondani kerek-perec, hogy neki bejön amikor más lánytól olvadozik? Hol marad az önbecsülés? Ha van kicsi neki inkább hagyja, nem "barátkozik" vele tovább.
Egyáltalán milyen férfi az aki mindkettő lánynak adja a jeleket, vagy alig telik el egy kis idő és már másért van oda? Semmilyen, vagy nem volt, nincs és nem is lesz a kérdező soha lovacska csak időiglenes szamárka. Emiatt kérdezősködjön, hogy mit szeretne? Ha tényleg ő kellene neki akkor a másik lány fel sem tűnt volna a képben.
Mint írtam, szerintem sincs értelme. De, hogy több értelme van, mint epekedve várni a csodát, az biztos. Kap egy nemet, aztán ha esze van, akkor lezárja. Így meg nyitva hagyja a kiskaput, meg jön majd a mi lett volna ha...
Szerintem kell neki a biztos nem a lezáráshoz. Különben nem várná, hogy támogassuk abban, hogy van remény.
És akkor mi lesz ha azt mondja a férfi, hogy oké téged akarlak, de közben a másik csajt is megtartja? ^^
Hogyan lehet olyan férfiban megbízni aki kétértelműen viselkedik, de közben más nőről azt mondja, hogy komolyan gondolja vele? ^^
Bánat dugásnak jó leszel majd :)
Gondolom vmi tökéletes hiperalfa, 185+ tinichad arcú tökéletes testű pasas.
Miben jobb nálad az a lány? Te miben vagy jobb mint az a lány?
Az ezekre a kérdésekre adott válaszok döntik el ki lesz a befutó.
Privátban ha van kedved írhatsz arról a lányról és magadról én meg össze hasonlítalak titeket férfi szemmel. Ez csak egy vélemény de lehet közelebb visz a megoldáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!