Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a maximum idő internetes ismerkedésnél mielőtt a férfi barátzónába kerül?
Úgy érted, ha nem lesz találkozó a dologból? Olyan 1 hét - 10 nap. Ha ennyi idő alatt nem derül ki, hogy legalább egy randira jók vagyunk egymásnak, akkor részemről felejtős. És többnyire a srácok is így vannak ezzel, ahogy észrevettem.
Persze ha konkrét oka van, amiért nem tudunk találkozni, akkor megvárom. (Betegség, előre nem látott utazás stb.)
Neten is létezik barátzóna?
Én ezt a fogalmat csak személyes ismerkedésnél tudom értelmezni, neten aki nem kell az eltűnik mint a kámfor
Persze, nem akar talizni de imádja a figyelmet beszélgetni kiönteni magábol gondokat stb, elsőnek még van esély vonzalom de sokáig huzodik akkor ugy ir beszel mint barattal
Es igen 7-10 nap nekem is a tapasztalat
Várjál már kérdező!
Nem értem
Most adott egy nő akivel ismerkedsz, az nem hajlandó veled találkozni, de te meghallgatod a búját-baját?
Amíg nem kérsz találkozót addig persze hogy csak csevej van, aztán ha kérsz de nem kapsz, akkor mit időz vele bárki is?
Sosem csináltam volna ilyet, te igen?
Nem idözök....
Csak mondom hogyha nem hivod el rögtön akkor barátzóna lesz
Dehát nem lesz barátzóna ha otthagyod a fenébe
Ha egyszer elhívod ő meg elutasítja, és utána te eljátszod a barátot akkor magadat raktad barátzónába, ha otthagyod azonnak akkor ha megfeszül sem lesz barátzóna. Szerintem ez egyértelmű.
Csak abból lesz barátzónás aki hagyja
"tiltom törlöm akárhogy könyörög stb"
Ha meg könyörögne a csaj (ami nem jellemző abszolút) akkor nem hinném hogy barátkozni akar.
Azért a szándékait nagyon hamar meg lehet ismerni egy nőnek, mármint a nyílt szándékait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!