Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi a maximum idő internete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a maximum idő internetes ismerkedésnél mielőtt a férfi barátzónába kerül?

Figyelt kérdés

aug. 5. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted, ha nem lesz találkozó a dologból? Olyan 1 hét - 10 nap. Ha ennyi idő alatt nem derül ki, hogy legalább egy randira jók vagyunk egymásnak, akkor részemről felejtős. És többnyire a srácok is így vannak ezzel, ahogy észrevettem.

Persze ha konkrét oka van, amiért nem tudunk találkozni, akkor megvárom. (Betegség, előre nem látott utazás stb.)

aug. 5. 13:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen pontosan a találkozóra értem
aug. 5. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Neten is létezik barátzóna?

Én ezt a fogalmat csak személyes ismerkedésnél tudom értelmezni, neten aki nem kell az eltűnik mint a kámfor

aug. 5. 15:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze, nem akar talizni de imádja a figyelmet beszélgetni kiönteni magábol gondokat stb, elsőnek még van esély vonzalom de sokáig huzodik akkor ugy ir beszel mint barattal

Es igen 7-10 nap nekem is a tapasztalat

aug. 5. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Várjál már kérdező!

Nem értem

Most adott egy nő akivel ismerkedsz, az nem hajlandó veled találkozni, de te meghallgatod a búját-baját?

Amíg nem kérsz találkozót addig persze hogy csak csevej van, aztán ha kérsz de nem kapsz, akkor mit időz vele bárki is?

Sosem csináltam volna ilyet, te igen?

aug. 5. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem idözök....

Csak mondom hogyha nem hivod el rögtön akkor barátzóna lesz

aug. 5. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Dehát nem lesz barátzóna ha otthagyod a fenébe

Ha egyszer elhívod ő meg elutasítja, és utána te eljátszod a barátot akkor magadat raktad barátzónába, ha otthagyod azonnak akkor ha megfeszül sem lesz barátzóna. Szerintem ez egyértelmű.

Csak abból lesz barátzónás aki hagyja

aug. 5. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt megtanultam, tiltom törlöm akárhogy könyörög stb
aug. 5. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:

"tiltom törlöm akárhogy könyörög stb"

Ha meg könyörögne a csaj (ami nem jellemző abszolút) akkor nem hinném hogy barátkozni akar.

Azért a szándékait nagyon hamar meg lehet ismerni egy nőnek, mármint a nyílt szándékait

aug. 6. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!