Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt egy férfiről hogy meleg, impotens, aszexuális, mikropéniszű ha nem akar szexelni egy nővel és barátzónába tette, az nem lehet hogy esetleg nem vonzódik a nőhöz?

Figyelt kérdés
szept. 13. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem gondolják azt.
szept. 13. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Kik gondolják ezt?
szept. 13. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Emberi tulajdonság. Ha valamihez fingjuk sincs, akkor is meg kell magyarázniuk, hogy biztos ezé meg azé.

Engem is próbáltak már összeboronálni egy ocsmánysággal, és nagyon meg voltak lepődve, amikor passzoltam. Utána én is kaptam hasonló „bölcsességeket”. Mondjuk akkor én sem értettem, hogy ennyire vakok, vagy csak rosszat akarnak? 😅

szept. 13. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Én értem, hogy miről beszél a kérdező.

De ezt csak olyanoktól hallottam eddig akik amúgy is sötétek voltak és nem sok barátnőjük vagy kapcsolatuk volt az életben. Így ők a szexre úgy tekintettek, mint egy kihagyhatatlan lehetőség és a tipikus "semmitől ez is jobb". Aztán én voltam a hülye, mert nem feküdtem le olyan nővel aki iránt nem éreztem vonzalmat.

De a többség egyáltalán nem gondolja ezt.

szept. 13. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a kommentet, még nőként is eléggé tudtam nézni rá. Én pl pont nem vagyok a férfiak zsánere, sokan lekoptattak. És akkor mi van? Nem valami elmebeteg ösztönlények azért férfiak se hogy boldog boldogtalanba bepakolják, nem tudom egyesek mit gondolnak. Vagy akik így gondolják, valóban nem jobbak ennél.
szept. 13. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Amiért azt is mondogatják sokan, hogy "válogatós f.sznak kutyában a helye". Sokan egyszerűen annyira ritkán kerülnek közel nőhöz, hogy nem tudják elképzelni valaki ne éljen a lehetőséggel.
szept. 13. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan hogy barátzónába tettem lányt mert nem vonzodtam hozzá semennyire sem. Van ilyen. De ritkán utasítok el lányt, az is nagyon igaz. De van ilyen, ha külsőleg nagyon nagyon nem tetszik.
szept. 13. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!