Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véglegesen barátzónába kerültem azzal, hogy a bizalmasa lettem szerelmi ügyekben?
Ki lehet ebből vergődni valahogy?
A fiú, aki nekem tetszik, bizalmába avatott a lányos ügyeivel kapcsolatban, hogy mennyire odavan egy lányért... és komolyan gondolja.
Mit gondoltok erről a szituációról? Nekem a szívem szakad...
Reálisan nézve...ebből nem lesz barátságnál több. Ha magamból indulok ki legalábbis, az a lány vagy nő, akit ilyenbe beavatok, az az én szemeben már "nemtelen" tehát annyira nem tartom nőnek, hogy láthat gyengének is. Gyakorlatilag ezt mondta neked: "Bízom benned, mert tudom előtted nem kell eljátszanom a potenciális pasit."
Innen te nem fogsz kimászni, én legalábbis az én barátzónázott lány barátaimat mindig ott tartom.
Viszont, velem ellentétben sok pasi van, aki kangörcsös, és ha nincs más a lány barátokat is meghúzza, de azzal csak a szívedet törnéd össze.
"Nekem a szívem szakad..."
Visszanyalt a fagyi, cicu? :)
40F truecel
Nyugi, attól még biztos téged is megdugna :) (de bele ne menj!)
Egyébként a nőket kérdezem, és persze téged is, kérdező. Miért jó olyan alakok után teperni, aki nőként ennyire látványosan semmibe vesz téged/titeket? Miért nem olyan felé nézelődsz, akinek te nőként is kellően bejössz, és aszerint is bánik veled, meg is becsül? Miért nem elég manapság, ha csak 1-2 fokkal több és jobb tőled az adott pasi? Miért kell már az a 3-4-5 fokkal is magasabb szintű? Ezt most csak a számok nyelvén tudtam közölni, ha csak ezért beindulna az incelezés, akkor azt is válasznak vesszük. Méghozzá terelő válasznak. Mert szerintem a kérdés tényleg jogos, és érdekelne is az őszinte válasz.
Igen, szerintem ez már itt eldőlt.
De őszintén... Mazochista vagy? Minek hallgatod a nőügyeit?
"Bízom benned, mert tudom előtted nem kell eljátszanom a potenciális pasit."
Ezt a mentalitást úgy 25 után kinövi az ember, amikor rájön hogy inkább olyan emberrel szeretné leélni az életét aki mellett nem kell eljátszania semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!