Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Véglegesen barátzónába kerülte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véglegesen barátzónába kerültem azzal, hogy a bizalmasa lettem szerelmi ügyekben?

Figyelt kérdés

Ki lehet ebből vergődni valahogy?

A fiú, aki nekem tetszik, bizalmába avatott a lányos ügyeivel kapcsolatban, hogy mennyire odavan egy lányért... és komolyan gondolja.

Mit gondoltok erről a szituációról? Nekem a szívem szakad...

ma 16:13
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
42%
Azt, hogy aki csak azért "barátkozik" valakivel, mert azt hiszi, majd varázsütésre hirtelen beleszeret a másik, az hazug. Hazudik annak, akivel "barátok", barát egy fenét az ilyen és hazudik magának is.
ma 16:14
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Reálisan nézve...ebből nem lesz barátságnál több. Ha magamból indulok ki legalábbis, az a lány vagy nő, akit ilyenbe beavatok, az az én szemeben már "nemtelen" tehát annyira nem tartom nőnek, hogy láthat gyengének is. Gyakorlatilag ezt mondta neked: "Bízom benned, mert tudom előtted nem kell eljátszanom a potenciális pasit."

Innen te nem fogsz kimászni, én legalábbis az én barátzónázott lány barátaimat mindig ott tartom.

Viszont, velem ellentétben sok pasi van, aki kangörcsös, és ha nincs más a lány barátokat is meghúzza, de azzal csak a szívedet törnéd össze.

ma 16:23
 3/39 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem a szívem szakad..."

Visszanyalt a fagyi, cicu? :)

40F truecel

ma 16:25
 4/39 anonim ***** válasza:
0%
Hármasba lehet bevenne majd.
ma 16:42
 5/39 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi, attól még biztos téged is megdugna :) (de bele ne menj!)

Egyébként a nőket kérdezem, és persze téged is, kérdező. Miért jó olyan alakok után teperni, aki nőként ennyire látványosan semmibe vesz téged/titeket? Miért nem olyan felé nézelődsz, akinek te nőként is kellően bejössz, és aszerint is bánik veled, meg is becsül? Miért nem elég manapság, ha csak 1-2 fokkal több és jobb tőled az adott pasi? Miért kell már az a 3-4-5 fokkal is magasabb szintű? Ezt most csak a számok nyelvén tudtam közölni, ha csak ezért beindulna az incelezés, akkor azt is válasznak vesszük. Méghozzá terelő válasznak. Mert szerintem a kérdés tényleg jogos, és érdekelne is az őszinte válasz.

ma 16:47
 6/39 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként az emberek, így a férfiak is gyakran van, hogy hazudnak. Ez jellemtől függ, ki miben és mennyit. Sőt, akár még játszmáznak is. Biztos vagy te abban, hogy ennyire sínen van annál a másik nőnél? Nem lehet hogy ez csak valami aljas játszma a részéről, hogy még te teperj utána? Igazából a játszmázókat se tartom túl sokra, szerintem neked se kellene. Később az csak rosszabb lenne, ha tényleg erről van szó.
ma 16:50
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
#6 Mert nem lehet mindenkihez vonzódni. Neked sem áll fel mindenkire. Mi is így vagyunk ezzel.
ma 16:58
 8/39 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg ez már nagyon rég nem a vonzódásról szól. Ahhoz elég lenne az is, hogy pár fokkal több, jobb legyen az adott nőtől a férfi. Hogy úgymond fel lehessen rá nézni. Évezredeken át működött! Ez nem feltétlen csak kinézet, férfiak esetén minden más is idetartozik: egzisztencia, stílus, mennyire jó közös élményeket tud adni, érdekérvényesítő képesség a világban, és társai. Szóval olyan 5-10 évvel ezelőttig nagyjából reálisan működött ez az egész, aztán mostanra valami teljesen felborult. Meg lehet nézni pl az online társkeresők eredményeit és tapasztalatait is, vagy akár itt az oldalon amikor őszintén (tehát amikor nem csak annyit ír oda álszent mód hogy legyen kedves rendes) felsorolják kinek milyen férfi a megfelelő. Nagyon sokan vágyálmokat kergetnek, és ez viszi bele őket vagy a méltatlan, kiszolgáltatott helyzetbe (ahol ugyanarra az erősen szintje feletti pasira hajt, fut utána akár 3-4 nő is egyszerre), vagy a magányba. Aztán persze az eredmény a férfiak általánosító köpködése, mert vele pár férfi akinek ő erősen rangon aluli volt, úgy is bánt vele ahogy, amikor a nő tepert utánuk. Vagy amikor bőven afelett keresgél, mint amit ő a másiknak nyújtani tud, és akkor szintén ez jön, hogy "nincsenek már normális férfiak". Le lehet pontozni, az itteni női törzsgárdától nem is várok mást. Ellenben ha már 1-2 nő elgondolkozik rajta, akkor azt mondom megérte. A jelenkori trendek nagyon elcseszték mindkét nem elvárásait, de főleg a női oldalét, hiszen az utóbbi 5-10 évben igencsak erősen feléjük lejt a pálya. Aki ennek a hamis illúziónak a kergetésén felül tud emelkedni, szinte csak neki lesz esélye normális, boldog életre, a tényleg hozzáillő pár oldalán, stabil, tartós és jó kapcsolatban. És akkor még csak nem is fog mellette kattogni, meg lemondásnak élni meg azt, ami a valódi realitás.
ma 17:20
 9/39 anonim ***** válasza:
55%

Igen, szerintem ez már itt eldőlt.

De őszintén... Mazochista vagy? Minek hallgatod a nőügyeit?

ma 17:20
 10/39 anonim ***** válasza:
81%

"Bízom benned, mert tudom előtted nem kell eljátszanom a potenciális pasit."

Ezt a mentalitást úgy 25 után kinövi az ember, amikor rájön hogy inkább olyan emberrel szeretné leélni az életét aki mellett nem kell eljátszania semmit.

ma 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!