Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem gáznak, kemény visszalépésnek, ha 39 évesen úgy tűnik, hogy minden nő max ,,barátzónába,, tesz és esetleg lelki szemetesláda vagyok neki?
Figyelt kérdés
Azért írtam a visszalépést, mert 28-32 éves korom közti időszakban rengeteg barátnőm volt, igazn csak 0.5 évesek átlagban, meg 2 tucat egyészakakásom is. Szóval kiéltem magam, jobban mint a legtöbb ember. 34 évesen is volt még két futó kalandom. Egyik sem volt ronda nő, sőt. Tanultak, egyetemet végzett közgazdászok, mérnökök voltak. Az utóbbi 5 évben semmi, csak elutasítás. Pedig nem lettem kövérebb, persze az arcomon látszik, hogy 40 körüli, a hajam 90%-a viszont még megvan, ami ennyi évesen már elég ritka. Szóval nem értem a dolgot. Most is van egy munkatársnőm, hetek óta beszélgetek vele. De semmi személyeset nem enged kérdezni, csak a munka. Néha rám ír 2-3 naponta, de csak a meló, meg segítsek neki ebben-abba a papírban megcsinálni. Max küld egy képet a háziállatáról, meg az új ágyáról, a vacsorájáról, egy vicces időzetet, vagy a bevásárlásáról, de semmi több. Lehetetlen vele személyes dolgokról beszélni, igaz nem is erőltetem, mert naponta találkozok vele a munkahelyen, így nem biztos, hogy jó lenne, ha pár hét után valami olyan dolgot írok neki (pl randi, vagy valamit a magánéletéről kérdezni), hogy utána évig hűvös legyen a légkör közöttünk, mert ott ül nem messze tőlem, 7 méterre a munkahelyen. Néha kérdezgetek, hol járt, vagy kivel. Mondja, hogy egyedül elment ide vagy oda, nincs senkije. De ennyi. Szóval nem értem. A másik nő 4 éve odavolt értem, de akkor volt valakim. Most meg neki és nekem sincs senkim, de levegőnek néz. Beszél velem, poénkodik, de semmi. Hűvös, nem ráz le, csak nem ír egyszerűen, én meg nem ahhoz vagyok szokva rutinból sem, hogy állandóan írjak a nőnek, ő meg mint egy darab bot, elvan és annyit ír vissza, hogy igen, nem, talán, mindegy, nem tudom. Nekem ez nem megy már. Rossze egyedül öt éve, ez a helyzet a kis 3. emeleti lakásomban.ma 17:55
1/20 anonim válasza:
Nem, én is úgy érzem mert hagyod, hogy odajuss újra és újra 39 évesen.
3/20 A kérdező kommentje:
Ő küldhet nekem képet, hogy néz ki konditerem után, ha én küldök neki valami érdekeset, mit csináltam, vagy mennyit dolgoztam pluszban, az semmi, azon túllép azonnal, semmi rakció rá, hanem inkább kérdezi, hogy jövő héten meddig kell ezt meg azt a szerződést megcsinálni a vezetőnek. Agyrém.
ma 18:04
4/20 A kérdező kommentje:
reakció...
ma 18:04
5/20 anonim válasza:
De te miért foglalkozol olyan nőkkel akiket nem érdekelsz és nem fogsz soha???
6/20 A kérdező kommentje:
,,De mi a kérdés?"
Az, hogy úgy érzem, hogy nem jutról egyről a kettőre a nőknél. Nyilván ez egy 41 éves elvált nő egy 18 éves ,,gyerekkel", kicsit más dolog, mint annó volt dolgom a 20-30 közöttiekkel.
ma 18:06
7/20 anonim válasza:
Esetleg te se reagálj az ő dolgaira, nem kötelező
8/20 anonim válasza:
Ugye a konditermes képeit mikor küldi, nem szoktad simpelni? Ha mégis, akkor véletlen se tedd! Látod hogy ő a személyes dolgaidat mennyire ignorálja, cserébe neked se kellene ingyen ego boostként működnöd számára. Sajnos biztosan akad pont elég így is, meg is van a hatása. Amúgy átérzem amit az 5 évről írsz, sok minden mostanra érett csak be igazán.
9/20 anonim válasza:
6
Hát van most 2 nő, akit nem érdekelsz... Így hiába írogatsz nekik, csak csalódást fognak okozni. Nézelődni kell másfelé.
Kivéve, ha nem egó miatt várod az érdeklődést, hanem valamelyiktől tényleg akarsz valamit nagyon, mert akkor menni kell utána. Az a minimum, hogy elhívod randizni.
10/20 A kérdező kommentje:
Természetesen előbbi nő nagyon is érdekel. Csak az a része nem, hogy 3 hete, mióta ráírtam kb 2 szer beszélt valami 2 mondatot a manánéletéről, vagyis inkább a szüleiről, saját magáról nem. Amúgy biztos sokan írnak neki, szerintem 41 évesen is nagyon dekoratív nő, s naponta 2-3 fővel nő az ismerősei száma,de azok rejtve vannak (de így is csak 460 ismerőse van, ami nem nagy szám, de pár hete amikor beállította, akkor láttam, hogy 7 új ismerős, mind férfi volt). Vad idegenként nem is lehet neki írni a faceen, sem úgy ha van közös ismerősöd vele, csak akkor engedi be az üzeneteket, ha már ismerőse vagy. Szóval totál zárt világ a nő. Nyilván nagyon érdekel, de már 3 hét semmi után úgy vagyok vele, hogy inkább nem fogok neki válaszolni semmire, nem is segítek neki semmiben, holott várja, hogy segítsek. Csak hát elég hideg lesz a légkör a 25 fős munkacsoportban közöttünk emiatt.
ma 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!