Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem gáznak, kemény visszalépésnek, ha 39 évesen úgy tűnik, hogy minden nő max ,,barátzónába,, tesz és esetleg lelki szemetesláda vagyok neki?
"De ez is milyen, hogy minden nap fent van, de heti 1 szer minden vasárnap eltűnik 5 kor és másnap 8 ig semmi"
Mi az, hogy ez is milyen? Semmi közöd hozzá, ember.
"heti 1 szer minden vasárnap eltűnik 5 kor és másnap 8 ig semmi"
Hihetetlen. Lehet tényleg akkor megy futni este. Vagy relaxál. Vagy sorozatot néz. Vagy ALSZIK.
Hívd el randizni, így nem tudunk találgatni, hogy mi van.
Simán lehet, hogy a nő is unja az olyan férfiakat, akik dörgölőznek, írogatnak és sose hívják el konkrétan sehová sem, nem udvarolnak...
Én magam részéről ezt látom. Voltak olyan helyzetek, amikről azt gondoltam, hogy jelent valamit, aztán mikor én kezdtem el nőként tenni érte, akkor visszakozás lett a vége sajnos. Úgyhogy már én is csak abban hiszek, hogy egy valamirevaló férfi az van olyan állapotban, hogy elhív, ha szeretne tőlem valamit.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!