Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem gáznak, kemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem gáznak, kemény visszalépésnek, ha 39 évesen úgy tűnik, hogy minden nő max ,,barátzónába,, tesz és esetleg lelki szemetesláda vagyok neki?

Figyelt kérdés
Azért írtam a visszalépést, mert 28-32 éves korom közti időszakban rengeteg barátnőm volt, igazn csak 0.5 évesek átlagban, meg 2 tucat egyészakakásom is. Szóval kiéltem magam, jobban mint a legtöbb ember. 34 évesen is volt még két futó kalandom. Egyik sem volt ronda nő, sőt. Tanultak, egyetemet végzett közgazdászok, mérnökök voltak. Az utóbbi 5 évben semmi, csak elutasítás. Pedig nem lettem kövérebb, persze az arcomon látszik, hogy 40 körüli, a hajam 90%-a viszont még megvan, ami ennyi évesen már elég ritka. Szóval nem értem a dolgot. Most is van egy munkatársnőm, hetek óta beszélgetek vele. De semmi személyeset nem enged kérdezni, csak a munka. Néha rám ír 2-3 naponta, de csak a meló, meg segítsek neki ebben-abba a papírban megcsinálni. Max küld egy képet a háziállatáról, meg az új ágyáról, a vacsorájáról, egy vicces időzetet, vagy a bevásárlásáról, de semmi több. Lehetetlen vele személyes dolgokról beszélni, igaz nem is erőltetem, mert naponta találkozok vele a munkahelyen, így nem biztos, hogy jó lenne, ha pár hét után valami olyan dolgot írok neki (pl randi, vagy valamit a magánéletéről kérdezni), hogy utána évig hűvös legyen a légkör közöttünk, mert ott ül nem messze tőlem, 7 méterre a munkahelyen. Néha kérdezgetek, hol járt, vagy kivel. Mondja, hogy egyedül elment ide vagy oda, nincs senkije. De ennyi. Szóval nem értem. A másik nő 4 éve odavolt értem, de akkor volt valakim. Most meg neki és nekem sincs senkim, de levegőnek néz. Beszél velem, poénkodik, de semmi. Hűvös, nem ráz le, csak nem ír egyszerűen, én meg nem ahhoz vagyok szokva rutinból sem, hogy állandóan írjak a nőnek, ő meg mint egy darab bot, elvan és annyit ír vissza, hogy igen, nem, talán, mindegy, nem tudom. Nekem ez nem megy már. Rossze egyedül öt éve, ez a helyzet a kis 3. emeleti lakásomban.
ma 17:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Ez csak a kezdet. Egyre kevesebb reakciót fogsz a nőkből kiváltani. Felejtsd el a csinos nőket! Keress 45 körüli ducikast. Akinek van kis gyereke és egyedül neveli. Fizess a gyerek költségeibe.
ma 18:50
 12/20 A kérdező kommentje:

,,Amúgy átérzem amit az 5 évről írsz, sok minden mostanra érett csak be igazán."

Nekem nagyon fáj ez az 5 év, amikor nem ehhez voltam megszokva előtte. Lelkileg tönkretett, hétvégente heti egyszer fel is öntöttem a garatra péntekente 1 évig. Mondjuk 2 hónapja semmi. Úgy ahogy egy picit lelkileg helyre jöttem, most ez a nő még jobban betett nekem és nehéz megállni, hogy ne igyon megint heti egyszer az ember. De na, muszáj megállni. Csak borzasztó érzés, hogy a haverok, ismerősök 90% a már ilyenkor kapcsolatban él, vagy házas, gyereke van. Nem tudom mi a megoldás. Ja, kisvárosban élek, 23 ezer fő, olyan hatalmas női merítési lehetőség sincs.

ma 18:51
 13/20 A kérdező kommentje:

,,Ez csak a kezdet. Egyre kevesebb reakciót fogsz a nőkből kiváltani."

Tapasztalom, minden nőtől 20 tól 40 ig csak jónapottal köszönnek. Már semmi tegeződés, mint 5 éve, persze attól még lehet volna esélyem náluk, ha leszólítanám őket, de már nem merek senkit sem. Mondjuk érdekes módon idegen 20-30 éves férfiak meg lazán tegeznek szinte mind. Sajnos nem jönnek be az idősebb 45 körüli duci, gyerekes nők, ha én sem vagyok kövér, lakástalan, gyerekes férfi. Hasonló korú férfi ismerőseim java része 3-7 évvel fiatalabb nőkkel vannak együtt. Én egy 35-40 közötti átlagos nővel ellennék, nem kell csinos nő.

ma 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:

10

Hívd el randizni. Simán lehet, hogy arra vár.

ma 18:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Minden nap online van facebookon, de minden vasárnap este 6 tól másnap reggelig sohasincs fent. Egyszer kérdeztem, mit csinál, azt mondta futni megy ilyenkor... Én meg nem feszegetem a dolgot, mert lehet berágna.
ma 19:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Vasárnap este nálam van dugni, ne zaklasd
ma 20:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen egy olyan illető miatt akadtàl ki,aki utàn valószínűleg totàl feleslegesen futsz.

Ha férfi volnék és a bőröndben élnék,én hanyagolnàm.Azért nem enged be a magànszféràjàba szerintem, mert a figyelmed jól esik ugyan neki,de egyébként semmit sem szeretne tőled.Nem tart vonzónak, nem érdekled,te vagy a rendes kolléga és ennyi.

Továbbà jól érzed, nem lenne hàtràny megtartani a jó viszonyt a saját érdekedben, ehhez még szükséges megőrizned valamennyire a tartàsodat,így kénytelen leszel emelt fővel tovább lépni.

Jó tüneti megoldásnak tűnhet a pia,àm valójában az ivàs csak pótcselekvés,ezt te is tudod nyilván.Valójàban jobban jàrnàl,ha realizàlva a tényeket, megpróbálnàl kibékülni magaddal,az idő múlásával,majd pedig keresni egy elérhető lànyt,akit talán észre sem veszel magad körül vagy bàrhol màshol.

Üdv.: 30+ N

ma 20:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Szimplán csak nem írok többet neki. Bár szerintem le fogja vonni a konklúziót, miért nem írok vissza már neki...
ma 20:25
 19/20 A kérdező kommentje:
De ez is milyen, hogy minden nap fent van, de heti 1 szer minden vasárnap eltűnik 5 kor és másnap 8 ig semmi. Aztán edzeni volt, az a reakció... Lehet. Nem tudhatom.
ma 20:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Kb pont le fogja kulázni hogy nem írsz neki
ma 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!