Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem gáznak, kemény visszalépésnek, ha 39 évesen úgy tűnik, hogy minden nő max ,,barátzónába,, tesz és esetleg lelki szemetesláda vagyok neki?
,,Amúgy átérzem amit az 5 évről írsz, sok minden mostanra érett csak be igazán."
Nekem nagyon fáj ez az 5 év, amikor nem ehhez voltam megszokva előtte. Lelkileg tönkretett, hétvégente heti egyszer fel is öntöttem a garatra péntekente 1 évig. Mondjuk 2 hónapja semmi. Úgy ahogy egy picit lelkileg helyre jöttem, most ez a nő még jobban betett nekem és nehéz megállni, hogy ne igyon megint heti egyszer az ember. De na, muszáj megállni. Csak borzasztó érzés, hogy a haverok, ismerősök 90% a már ilyenkor kapcsolatban él, vagy házas, gyereke van. Nem tudom mi a megoldás. Ja, kisvárosban élek, 23 ezer fő, olyan hatalmas női merítési lehetőség sincs.
,,Ez csak a kezdet. Egyre kevesebb reakciót fogsz a nőkből kiváltani."
Tapasztalom, minden nőtől 20 tól 40 ig csak jónapottal köszönnek. Már semmi tegeződés, mint 5 éve, persze attól még lehet volna esélyem náluk, ha leszólítanám őket, de már nem merek senkit sem. Mondjuk érdekes módon idegen 20-30 éves férfiak meg lazán tegeznek szinte mind. Sajnos nem jönnek be az idősebb 45 körüli duci, gyerekes nők, ha én sem vagyok kövér, lakástalan, gyerekes férfi. Hasonló korú férfi ismerőseim java része 3-7 évvel fiatalabb nőkkel vannak együtt. Én egy 35-40 közötti átlagos nővel ellennék, nem kell csinos nő.
10
Hívd el randizni. Simán lehet, hogy arra vár.
Tulajdonképpen egy olyan illető miatt akadtàl ki,aki utàn valószínűleg totàl feleslegesen futsz.
Ha férfi volnék és a bőröndben élnék,én hanyagolnàm.Azért nem enged be a magànszféràjàba szerintem, mert a figyelmed jól esik ugyan neki,de egyébként semmit sem szeretne tőled.Nem tart vonzónak, nem érdekled,te vagy a rendes kolléga és ennyi.
Továbbà jól érzed, nem lenne hàtràny megtartani a jó viszonyt a saját érdekedben, ehhez még szükséges megőrizned valamennyire a tartàsodat,így kénytelen leszel emelt fővel tovább lépni.
Jó tüneti megoldásnak tűnhet a pia,àm valójában az ivàs csak pótcselekvés,ezt te is tudod nyilván.Valójàban jobban jàrnàl,ha realizàlva a tényeket, megpróbálnàl kibékülni magaddal,az idő múlásával,majd pedig keresni egy elérhető lànyt,akit talán észre sem veszel magad körül vagy bàrhol màshol.
Üdv.: 30+ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!