Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak vonzóbb az a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vonzóbb az a nő aki elfogadja, sőt élvezi a szabadságát?

Figyelt kérdés

Ezt az ismeretségi körömben figyeltem meg. Vagyunk néhányan szingli nők, akik nagyon szeretnénk kapcsolatot, néhányunk fent van társkeresőn, tudják mások is a baráti körben, hogy szeretnénk megállapodni. De nagyon nehéz párt találni, főleg így 30 körül, pedig szerintem egyikünk sem bűnronda vagy kövér. Nem szeretünk szinglik lenni.

És ott van a körben egy nő, akinek bár volt a közelmúltban hosszú kapcsolata, többen udvarolnának neki, holott kb mindenki előtt mondta, hogy mostanában semmilyen kapcsolatra nem vágyik, jól esik neki most az egyedüllét, sőt élvezi. Mi nem tudjuk elképzelni mit élvezhet rajta de tény, hogy nem tűnik boldogtalannak. Az egyikünknek nagyon tetszett az egyik pasi, de ő nagyon visszafogott és távolságtartó mindenkivel, komoly, nagyon nem az a nők után szaladgáló típus… de ő is próbálkozik ennél a nőnél.

Ezen agyaltunk, hogy mi lehet a titka amikor ez eszembe jutott. A nő kimondta, hogy élvezi a szabadságát, ezután még többen hajtottak rá. Miért? Nem szebb, mint mi.

Tényleg lehet ebben valami? Férfiak és nők válaszát is megköszönném, oda is írhatnátok hogy nő vagy férfi vagy-e.

tegnapelőtt 15:23
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Most néztem csak vissza és meglepődtem mennyi válasz jött. De látom kicsit félrement egyeseknél a lényeg. Nem azt a nőt akarom védeni, de az az igazság, hogy kb ugyanolyan mint mi. Teljesen normális kapcsolata volt előtte, nem ugrált pasiról pasira. Most se olyannak tűnik mint aki a ribi korszakát kezdené élni. Ha így lenne nem is írtam volna ki a kérdést hiszen nyilvánvaló lenne minden. Pont olyannak tűnik mint akit zavarna is a sok figyelem. Nekem ez a nő nem ellenszenves, sőt, normális csaj, csak nem értettem neki miért könnyebben. De közben olvastam itt pár olyan választ amit sejtettem. Jó kisugárzás és talán a kihívás izgalma.

Abban viszont továbbra sem értek egyet, hogy én és a közelebbi barátnőim társfüggők lennénk.

tegnapelőtt 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!