Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak vonzóbb az a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vonzóbb az a nő aki elfogadja, sőt élvezi a szabadságát?

Figyelt kérdés

Ezt az ismeretségi körömben figyeltem meg. Vagyunk néhányan szingli nők, akik nagyon szeretnénk kapcsolatot, néhányunk fent van társkeresőn, tudják mások is a baráti körben, hogy szeretnénk megállapodni. De nagyon nehéz párt találni, főleg így 30 körül, pedig szerintem egyikünk sem bűnronda vagy kövér. Nem szeretünk szinglik lenni.

És ott van a körben egy nő, akinek bár volt a közelmúltban hosszú kapcsolata, többen udvarolnának neki, holott kb mindenki előtt mondta, hogy mostanában semmilyen kapcsolatra nem vágyik, jól esik neki most az egyedüllét, sőt élvezi. Mi nem tudjuk elképzelni mit élvezhet rajta de tény, hogy nem tűnik boldogtalannak. Az egyikünknek nagyon tetszett az egyik pasi, de ő nagyon visszafogott és távolságtartó mindenkivel, komoly, nagyon nem az a nők után szaladgáló típus… de ő is próbálkozik ennél a nőnél.

Ezen agyaltunk, hogy mi lehet a titka amikor ez eszembe jutott. A nő kimondta, hogy élvezi a szabadságát, ezután még többen hajtottak rá. Miért? Nem szebb, mint mi.

Tényleg lehet ebben valami? Férfiak és nők válaszát is megköszönném, oda is írhatnátok hogy nő vagy férfi vagy-e.

ma 15:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nagyon szép nő, okos és persze mindig bejött nekik. Alig várták, hogy szingli legyen kb. Egyébként arról is van szó nyilván, hogy az egészséges lelkű nők mindig kapósabbak lesznek mint az olyanok mint te és a barátnőid. Kapcsolatfüggők vagytok, férfi nélkül élni se tudtok. Görcsösen keresitek a "Nagy Ő"-t aki nem létezik. Nyilván egy pár menetre kaphatónak tartják a másik nőt hiszen ki akarja magát élni a szemükben. Nem leragadni akarnak melletettek amikor mint a ragasztó rájuk tapadnátok, vagy minden nőre féltékenyek lennétek...
ma 15:28
 2/37 anonim ***** válasza:
89%
Sokkal vonzóbb a kisugárzása annak aki jól érzi magát úgy ahogy van, szinglin is.
ma 15:29
 3/37 anonim ***** válasza:
86%
A ketteshez csatlakoznék. Aki boldog, kiegyensúlyozott, az mindig vonzóbb, mint, aki kapálózik, szenved, elégedetlen stb.
ma 15:33
 4/37 anonim ***** válasza:
24%

"...van a körben egy nő, akinek bár volt a közelmúltban hosszú kapcsolata, többen udvarolnának neki, holott kb mindenki előtt mondta, hogy mostanában semmilyen kapcsolatra nem vágyik, jól esik neki most az egyedüllét, sőt élvezi."

Mint írta az első könnyen kapható nőnek nézik azért hajtanak rá. Amúgy azzal nem értek egyet, hogy jobb lenne tőletek azért mert most szabadságot akar amikor hosszú párkapcsolatban szenvedett ki tudja meddig.

ma 15:33
 5/37 anonim ***** válasza:
86%
Mivel az az ember mindig vonzó lesz a többségnél, akin látszik szeret élni, elvan egyedül, így is boldog, kiegyensúlyozott. Ez pedig kifelé is látszik, lehet alapból is olyan a társasága, hogy már feltölti az embert, ha csak beszél vele. Illetve azért a férfiaknak is megvan a vadász ösztönük és nem feltétlen az kell nekik, akiről tudják, hogy simán megkaphatná ha akarná. Ez fordítva is ugyanígy van a többségnek az a férfi vonzó, aki talpraesett, szintén egyedül is megállja a helyét elvan stb. Az emberek meg megérzik az emberen a kétségbeesést ( most nem rátok értem) és annál inkább az ellenkezőjét éri el. Volt egy barátnőm, szószerint üldözte a pasikat, már mindent elnézett nekik, de mégse őt választották. Pedig amúgy csinos lány volt. Tehát nem a külsejével volt a gond.
ma 15:37
 6/37 anonim ***** válasza:
23%
Nekem az ilyen szabad nők inkább azzal egyenlőek , hogy mindig valami újra vágynak és ösztönösek. Nem tudnék megbízni olyan nőben akinek az egész élete az új élményekről szól mivel az emberi kapcsolatok is cserélődnek nálunk egy idő után újabbakra mert az adottakat megunta éppen. Aki ilyen nőbe esik bele az nagyon rossz lóra tesz, én is próbálkoztam ilyeneknél de amikor láttam hogy csak egy ideig érdekes neki az emberek utána elengedtem . Egy nyugodt nőre vágynék aki nem lázadni akar már ha nem elcsendesült . Az ilyen nőket csak a kaland vágy élteti minden téren. Mik a jellemzőik: soha nincsennek kapcsolatban sokáig, szeretnek minél több új helyre utazni , nem kötődnek az emberekhez , nem okoz problémát számukra a gyors váltás , egyik pillanatban még szeret másnap már mással kavar. Mostanra 32 éves fejjel jöttem rá , hogy nem vágyok ilyenekre , nem kell a kiszámíthatlan legyen bármilyen aranyos vagy szép.
ma 15:38
 7/37 A kérdező kommentje:
Nem kapálózunk meg görcsölünk… és egyáltalán nem vagyunk kapcsolatfüggők… Azért mert vágynánk szerelemre? Ez normális érzés, az ember társas lény.
ma 15:39
 8/37 anonim ***** válasza:
37%

Nos én nem bólogatok azokkal a válaszokkal, hogy kiegyensúlyozott az a nő csak azért mert szingli lett. Erősen túlzás ugyanis nem tudjuk miért lett vége a kapcsolatának és azt sem, hogy mennyit tűrt az exnek.

Egyszerűen látják rajta, hogy nagyon könnyű lesz ágyba vinni és mivel nem akar párkapcsolatot így még jobban akarják hiszen sok férfi "érzései" a farkukban landolnak.

ma 15:40
 9/37 anonim ***** válasza:
15%
Ezek a szabadnak látszó nők pont hogy jobban ugrálnak a kapcsolatokban az új élmények miatt és hamar ki is szállnak belőle, a következő áldozat az már meg van , max 2-3 hónap és újra kapcsolatban.
ma 15:50
 10/37 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem jó lenne ha a el lenne felejtve ez, hogy aki szingli az mindenképp kalandozna, meg biztos könnyen kaphatóbb. Én is voltam ilyen kiegyensúlyozott szingli korszakomban, sokan is próbálkoztak be, de nekem eszembe se jutott kavargatni se mert onnantól jön a huzavona hogy a másik többet akar, kapcsolatot, vagy le akar csak foglalni, és nekem egyáltalán nem hiányzott ez. A szex nem is ad annyit hozzá az élethez mint amennyi bonyodalommal járhat, nekem sokkal jobb volt hogy csak magamra koncentráltam. Élveztem a figyelmet, és az bőven elég is volt.
ma 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!