Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vonzóbb az a nő aki elfogadja, sőt élvezi a szabadságát?
Ezt az ismeretségi körömben figyeltem meg. Vagyunk néhányan szingli nők, akik nagyon szeretnénk kapcsolatot, néhányunk fent van társkeresőn, tudják mások is a baráti körben, hogy szeretnénk megállapodni. De nagyon nehéz párt találni, főleg így 30 körül, pedig szerintem egyikünk sem bűnronda vagy kövér. Nem szeretünk szinglik lenni.
És ott van a körben egy nő, akinek bár volt a közelmúltban hosszú kapcsolata, többen udvarolnának neki, holott kb mindenki előtt mondta, hogy mostanában semmilyen kapcsolatra nem vágyik, jól esik neki most az egyedüllét, sőt élvezi. Mi nem tudjuk elképzelni mit élvezhet rajta de tény, hogy nem tűnik boldogtalannak. Az egyikünknek nagyon tetszett az egyik pasi, de ő nagyon visszafogott és távolságtartó mindenkivel, komoly, nagyon nem az a nők után szaladgáló típus… de ő is próbálkozik ennél a nőnél.
Ezen agyaltunk, hogy mi lehet a titka amikor ez eszembe jutott. A nő kimondta, hogy élvezi a szabadságát, ezután még többen hajtottak rá. Miért? Nem szebb, mint mi.
Tényleg lehet ebben valami? Férfiak és nők válaszát is megköszönném, oda is írhatnátok hogy nő vagy férfi vagy-e.
És szerinted az 100% azzal egyenértékű amikor másznak rá a férfiak, hogy egyikkel se fog szexelni? Honnan tudod? Vagy azt honnan szívták ki, hogy a kérdező a lelkileg beteg mert szerelmet szeretne? Miért csak akkor királynő a nő ha szingli akar lenni? Mégis ti honnan döntitek el, hogy ki milyen?
Attól egyik nő se rosszabb, hogy mi a célja. De ha koslatnak utánad akkor önbizalmat akarsz növelni általuk (ami nem fog sikerülni!) és de egy-kettővel ágyba bújsz.
Nekem ne mondja senki, hogy egy átlag nő nem csábul el, nem vonzódik a férfiakhoz és nem szereti a szexet.
Lehet szingli, de apáca nem lesz azt jelenti amit mondott. Pont azért nőtt az érdeklődő férfiak száma.
21, 8 évig voltam kapcsolatban és most mégse akarok évek óta. Majd egyszer szeretnék újra, de nem keresem, mert minek?
Hogy függ össze az, hogy kiélvezi a szabadságát azzal, hogy szabadosan él, megbízhatatlan, és/vagy egyenesen alkalmatlan kapcsolatra?
Megmondom, sehogy.
Lehet, hogy valóban majd ebbe az irányba megy el a csajszi és lehet, hogy rohadtul nem. Pont nem derül ki a posztból, csak annyi, hogy pillanatnyilag (egy hosszú kapcsolat után nem meglepő módon) nem vágyik párkapcsolatra és boldog, hogy független. A többit hozzáköltitek.
"Vagy azt honnan szívták ki, hogy a kérdező a lelkileg beteg mert szerelmet szeretne?"
"Vagyunk néhányan szingli nők, akik nagyon szeretnénk kapcsolatot, néhányunk fent van társkeresőn, tudják mások is a baráti körben, hogy szeretnénk megállapodni. De nagyon nehéz párt találni, főleg így 30 körül, pedig szerintem egyikünk sem bűnronda vagy kövér. Nem szeretünk szinglik lenni."
Nem jelenti, hogy lelkibeteg, de csöpög a negativizmus az egészből, amit kimásoltam.
Nem csöpög semmi! Belőletek csöpög a kétszínűség. "Érdekes" nagyon, hogy az a nő aki szerelmet akar az kapcsolatfüggő különösen, hogy nem akad mert pl. minden férfinak nem ad esélyt aki szembejön vele csak azért, hogy végre legyen valaki, DE az a nő aki nemrég szabadult egy hosszú párkapcsolatból az semmiképp se lehet kapcsifüggő, sőt "kiegyensúlyozott" mert nem akar párkapcsolatot. Az is rendben van, hogy a férfiakat kihasználja egótuuningra, szexre vagyis fog pasizni, de az már alacsonyabb értékű nő aki párkapcsolatot szeretne.
Halljátok ti magatokat?
26, legyen neked igazad.
Én már csak azt szeretném, ha a kérdező visszajönne egy hónap múlva a fejleményekkel.
Nem kell, hogy igazat adjatok nekem, le lehet pontozni simán az összes válaszom. Nem azért állok ki a kérdező mellett, hogy nekem legyen igazam hanem azért mert marhára nem igazságos, hogy azért van titulálva pasifüggőnek mert szerelmet, párkapcsolatot szeretne viszont az a nő egyenesen "tökéletes" mert ő egyedülálló szeretne lenni, de a sok faszival játszik és igenis le fog legalább 2-vel feküdni.
Ha az a nő szuper akkor a kérdező is legyen az!
Attól nem rosszabb mert szeretne maga mellé társat!
De ez azért van mert feministáknak vallják magukat akiknek nincs szükségük férfira ahhoz, hogy boldogak legyenek, de amikor unják a vibrátort akkor jók a férfiak szexre, vagy arra, hogy feldobják az egót. Természetesen azokat a nőket egy kanál vízben megfojtanák akik boldog párkapcsolatban élnek és ő nekik nincs párjuk és boldogtalanok hiába fantasztikus a karrier, baráti, családi társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!