Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy dolog tart vissza a barátnőkeresésben, a reggeli gátlástalan fingás szabadsága, hogyan tegyem túl magam ezen?
Elképzelem, hogy mellettem alszik álmaim nője, felébredünk egy jó kis esti menet után
És reggel rámjön a finghatnék, de tudom, ha az ember kapcsolatban él akkor a fingásokat nem lehet úgy intézni mint szingliként
Ti hogyan kezelitek?
Közösen fingtok reggel?
Közbe zenét kapcsoltok, hogy a másik ne hallja?
pedig nincs is annál jobb, mint ébredés után reccsenteni egy hatalmasat!
34l
"2es, cseszhetem, mikor már meglesz a nő, vége lesz ennek a jólétnek"
mondj le róla. Nem tudod mibe mész bele. Nem tudod milyen lesz a reggeli fingás nélkül.
Hát, ha kérdéses számodra, hogy a flatulációt vagy az intimitást válaszd, akkor számodra a párkeresés még nem időszerű, Kérdező.
Rendezkedj be arra, hogy te és a végbeled együtt éltek harmonikus kapcsolatban, egymást tisztelve, hasonló értékrend alapján, azonos célok irányába fejlődve.
Sok boldogságot neked és a se****ukadnak!
Számomra nem jelentett gondot, ha a párom mellettem eresztette el.
Bár mikor fürdés közben a kezemre sikerült, az eléggé morcossá tett! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!