Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli kave után kakilas ?
Tehát , pár hete randizunk és nemsokára itt fog aludni nálam a jövendőbeli párom . Reggel megfogom lepni egy reggelivel és természetesen kávé is lesz mellé ... De én kávézás után ( és valószínűleg ő is ) kakilni szoktam . Kicsi a lakásom , és valahogy nem tudom hogy hogy csináljam hogy ne legyen kínos . Tudom , gyerekes a kérdés , mindenki kakil , természetes dolog . Na de akkor is .. számára egy gyönyörű, fiatal , vonzó nő vagyok és nem egy szaro galamb ... A volt paromnal pl az első közös hetekben beültem egy kávéra vagy egy uditore valahova csak hogy használhassam a wct hogy ne otthon kelljen . 😅🤣 Így utólag olyan vicces mert pár hét elteltével O fogat mosott én meg mellette pisiltem és kakiktam soha nem volt téma ... Sőt... 😅😅🤣
Ti ezt eleinte hogy oldjatok meg?
Mi lenne, ha megbeszélnétek? Tudod: te nagylány vagy, ő meg nagyfiú.:)
Fogtok szexelni is, el kell majd mondani, mi esne jól, stb., tehát nem lesz újdonság számára, hogy az orgazmuson kívül egyéb szükségleteid is vannak. Ahogy neki is.
Lehet, hogy ő is szorong emiatt, mert vannak, akiknél a kávé meg a narancslé vagy cigi detonátorkent működik, és örülni fog neki, hogy veled ez sem tabu, hanem meg lehet dumálni bármit. Légy te a batrabb, csak nyerhetsz vele.;)
Komolyan!
Minden retek nap van itt kulázós-randis-kretén kérdés.
Ezt valami troll írja ki? Vagy valami xar fetisiszta? Vagy egy modi, hogy pörgesse az oldalt?
Ha meg valódi kérdések, akkor nem értem. A gombás lábkörmét láttad/látni fogod. Az aranyerét is ki fogod szopkodni. A testnedveit fogod lenyelni. De kulázni nem mersz előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!