Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reggeli közös rituálétok van a pároddal?
Figyelt kérdés
Mi fél órával hamarabb kelünk, így fél6-6 között összebújunk, a mellkasára hajtom a fejem, ölelkezünk, legtöbbször a kutyánk is feljön ilyenkor egy kis simogatásért.2021. máj. 21. 14:45
1/15 anonim válasza:
Minden reggel felkelünk.
Akár külön is.
2/15 anonim válasza:
Nekem több idő kell az ébredéshez, ezért én kelek előbb, lezuhanyzok, aztán ágyba viszem neki a kávéját minden reggel az ágyba, így ébresztem :)
3/15 anonim válasza:
1-es :D mindig jókat írsz de ez top komment volt :D
4/15 anonim válasza:
Versenyt futunk a fürdőszobáért.
5/15 anonim válasza:
Az ébresztőre mindketten felébredünk, csak utána én elmegyek dolgozni, ő alszik tovább.
6/15 anonim válasza:
Beállítunk vagy 5 db ébresztőt, én mindig csak az elsőre ébredek fel, hozzábújok, tovább alszok, ő pedig 40 percen át élvezi hogy amikor kicsit megébredek mindig közelebb bújok :D Aztán az utsó után elkezd simivel meg puszikkal ébresztgetni, bújunk pár percet, jó reggeltet kívánunk és felöltözünk. Általában közösen csinálunk reggelit. 21L 22F
7/15 anonim válasza:
Mi külön kelünk, mivel ő hajnalban már elmegy, én meg Home Office-ban vagyok és csak kilenctől kezdődik a munkaidőm. Ami viszont minden reggel elmaradhatatlan, hogy amikor ő elkészül, bejön, megpuszilgat és mivel fázós vagyok, bebugyolál a takarójába.
8/15 anonim válasza:
Összebújunk, átöleljük egymást...néha pár percig néha akár 15-20perc. Aztán hozza a kávét :-) )ő a ffi.
9/15 anonim válasza:
Jóreggeltkészakávé. Tejitaltittakmárpelusukvanfriss?
Mégnincscseréldmárkilégyszi.
Nálunk ez ilyen. És igen. A házaséletünk nem a legjobb.🤷♀️
10/15 anonim válasza:
Nekünk nincs semmi. Talán az, hogy minden reggel megbeszéljük, hogy ki mit álmodott és röhögünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!