Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reggeli közös rituálétok van a pároddal?
Olvasgattam a kommenteket és azt gondoltam vagy nagyon fiatalok vagytok vagy nagyon friss a kapcsolat.
Maradjon is így!
Ez a legjobb része az egésznek,amikor az embernek még igénye van az ilyesmire.
Nem mondom,hogy biztosan elmúlik,de ahogy a válaszokat láttad, sajnos nem ez a jellemző.
Nekünk ilyen összebújósok nincsenek, mert mindig férjem ébred korábban. Viszont mielőtt kibújik az ágyból mindig megpuszilgat. Hátam, nyakam, karom...épp ahol ér. Óvatosan, fel ne keltsen. Ha ébren vagyok, akkor természetesen összebújás lesz belőle.
Aztán később mikor ébreszt a telefonom, jön át a másik szobából-jó reggelt, hogy aludtál, és megint megpuszilgat.
Mikor nagyritkán én kelek korábban, olyankor nagyon óvatosan adok, de inkább lehellek rá egy puszit, és kelek. Nagyon könnyen felébred bármire, ezért kap csak egy leheletnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!