Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én bonyolítom túl ezt a reggeli csinálást?
Szóval mi van akkor, ha nem tudod, hogy a párod mikor kel fel és reggel korábban kelsz fel mint ameddig aludnátok és meg csináltad a kajcsit neki aztán be viszed és felébreszted, de aranyosan, hogy lássa hogy csináltál neki kajcsit? Vagy hogy megy ez? Én félek ha felkelteném durcis lenne, hogy felkeltettem😅
Szóval légyszíves írjátok tippeket meg sztorikat meg egyebeket hogy ti hogy csináltatok 🙄🔥
Nekem reggel első dolgom a fogmosás, utaána kávé és csak utána kaja,
Attól függ, hogy a párodnak milyen sorrendje van. Én nem bírnék fogmosás előtt reggelizni, de van, aki igen.
Hát mi leszarjuk az ilyet. Ha valaki reggelizni akar, akkor reggelizik.
De ha együtt akarok reggelizni a párommal, akkor felébresztem, hogy „reggel van, hasadra süt a nap. mit kérsz enni?”
Nyilván ha mondja, hogy még aludna, akkor vagy várok, vagy bezabálok egyedül.
Meg ugye ezek hétvégi dolgok. Hétköznap egyszerre ébredünk munka miatt. Akkor mindenképp együtt kell kajciznunk. Így a hétvégi nem os fontos annyira
Hát igen, ehhez kellene tudni legalább egymás reggeli rutinját... én pl. felkelek, kv+cigi, wc, aztán már a férjem hozzámszólhat. Ő felkelés után pisil, iszik vmi nagy bögre szörpöt, aztán mehet a kaja - szal nálunk pl. pont működik, ha én korábban kelek, elintézem a reggeli rutint, aztán ha már majdnem kész a kaja, keltem a férjem. Fordítva meg úgy megy, h bejön a friss kávéval, az orrom alá dugja, és amíg a kényelmesen elkávézgatok + egyebek, addig csinálja a reggelit.
Mondjuk kezdődő kapcsolatban nem hiszem, h bárki bedurcizik az ilyesmin (sőt, nyilván én sem harapnám le a fejét 18 év után sem, ha csupa jószándékból felkelt, h itt a kaja - bár baromira meglepne).
Szerintem ezèrt nem kell hamarább kelni, felèbreszteni meg pláne nem.
Majd felkel magától, vagy amikor kelnie kell, magához tèr, aztán majd eldönti/eldöntitek mit szeretnètek enni, ès megcsinálod, vagy együtt is elkèszíthetitek.
Nálunk ez így működik/működött. Eleve nem vagyunk egyből èhesek, először kavèzunk, na meg nem feltètlenül van kedvünk "bármilyen" reggelihez.
De neked kell ismernèd a párod szokásait. Mindenesetre persze jól esik a törődès, de èn nem feltètlen hiszek ebben a "nyalizásban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!