Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én bonyolítom túl ezt a reggeli csinálást?
Szóval mi van akkor, ha nem tudod, hogy a párod mikor kel fel és reggel korábban kelsz fel mint ameddig aludnátok és meg csináltad a kajcsit neki aztán be viszed és felébreszted, de aranyosan, hogy lássa hogy csináltál neki kajcsit? Vagy hogy megy ez? Én félek ha felkelteném durcis lenne, hogy felkeltettem😅
Szóval légyszíves írjátok tippeket meg sztorikat meg egyebeket hogy ti hogy csináltatok 🙄🔥
Én nem csinálok ilyet neki, és ő se nekem. Mindketten a saját kajálásunkért vagyunk felelősek. Egy-egy laza hétvégi napon belefér egy meglepetés reggeli, de pl a párom rohamot kapna, ha azzal jönnék, hogy együnk az ágyban. Hozzáteszem, én is :D
Ne keltsd fel, igen, "durcis" lesz, és minden alapja meglesz rá. Sajnos ezek a romantikusnak szánt gesztusok nagyon gyakran sülnek el visszafelé. Ne gondold túl. Az miért nem jó, hogy kikészítesz neki egy szenvicset egy kis üzenettel, hogy "szeretlek", és majd megeszi, ha felkelt?
Igen, csak te bonyolítod túl. Hiába nem érzed hasznosnak, eddig mindenki leírta hogy nincs igénye se arra hogy a párja ilyet csináljon, se arra hogy ő ilyennel foglalkozzon.
Ha a párod igényli ezt, akkor te tudod hogy illeszthető be a reggeletekbe, ha nem tudod, akkor meg fogadd meg az itteniek tanácsát hogy legalább amíg nem ismered a reggeli rutinját, ne akciózz ilyeneket.
Én például nehezen ébredek, akkor is első a pisi, a kávé és 10 perc magam elé bámulás, és ha ez megvolt, akkor sem szeretek sokat vagy nehezet reggelizni. Ha hétköznap felkeltenél fél órával korábban és az orrom alá dugnál egy rántottát, először rosszul lennék, aztán egész délelőtt morcos lennék mert nem aludtam ki magam.
Ui.: 12-es, köszönöm a raccsoló kőművest, jót nevettem, és teljesen egyetértek veled
Volt hogy reggel felkeltem korábban mert nem bírtam aludni s gondoltam összedobok egy amerikai palacsintás reggelit. Ott hagytam a konyhában az asztalon s mikor a párom is felkelt meg elrendezte magát együtt reggeliztünk.
De hadd jegyezzem meg, undorító ez a "kajcsi" szöveg. Hánynom kell
Köszönöm a válaszokat, nem értem mi bajotok van ezzel a "kajcsis", meg durcis szöveggel, mi párommal így szoktuk a kaját hívni általában és szerintem cuki szó. Amúgy nyilván nem rárontanék, hogy tessék bmeg egyél. De ahogy most látom, tényleg lehet úgy kéne, hogy felébredünk aztán csinálok kaját míg az ágyban ébredezik. Tudom, a reggeli szokását, szóval ezzel nincs baj.
(aki leszólt, az minek kommentel ide?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!