Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki?
A párom hagymás rántottát csinált,oda mentem a tűzhelyhez,kérdeztem tőle,hogy hol van amivel keverte,gondoltam megkeverem én is amíg a tojásokat feltöri.
Amikor megkevertem,láttam,hogy a hagyma alja már feketedik,ezt mondtam neki,erre kiakadt,hogy én mindig csak kritizálom Őt,elkezdett kiabálni és ott hagyta az egészet...
Nem rossz szándékkal mondtam neki,de a tudtára kellett hoznom mielőtt szénné ég...
A kérdésem az,hogy jogosan akadt ki,hogy említettem neki,hogy feketedik a hagyma?
1. vagy rossz napja volt valami miatt
2. vagy valóban folyton kritizálod
Megoldás: bocsánatkérés, és mi a baj drágám kérdezése.
Nyilván nem nagy dolog, de neki most ez mégis sok volt. Szerintem is vagy rossz napja volt. Vagy nem ez az első, hogy kritizálod azt, amit csinál. Jogos, hogy kiakadt. De az is jogos, hogy te nem érted, hogy ennyitől minek akadt ki.
Azért utána ezt meg lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!