Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vonzóbb az a nő aki elfogadja, sőt élvezi a szabadságát?
Ezt az ismeretségi körömben figyeltem meg. Vagyunk néhányan szingli nők, akik nagyon szeretnénk kapcsolatot, néhányunk fent van társkeresőn, tudják mások is a baráti körben, hogy szeretnénk megállapodni. De nagyon nehéz párt találni, főleg így 30 körül, pedig szerintem egyikünk sem bűnronda vagy kövér. Nem szeretünk szinglik lenni.
És ott van a körben egy nő, akinek bár volt a közelmúltban hosszú kapcsolata, többen udvarolnának neki, holott kb mindenki előtt mondta, hogy mostanában semmilyen kapcsolatra nem vágyik, jól esik neki most az egyedüllét, sőt élvezi. Mi nem tudjuk elképzelni mit élvezhet rajta de tény, hogy nem tűnik boldogtalannak. Az egyikünknek nagyon tetszett az egyik pasi, de ő nagyon visszafogott és távolságtartó mindenkivel, komoly, nagyon nem az a nők után szaladgáló típus… de ő is próbálkozik ennél a nőnél.
Ezen agyaltunk, hogy mi lehet a titka amikor ez eszembe jutott. A nő kimondta, hogy élvezi a szabadságát, ezután még többen hajtottak rá. Miért? Nem szebb, mint mi.
Tényleg lehet ebben valami? Férfiak és nők válaszát is megköszönném, oda is írhatnátok hogy nő vagy férfi vagy-e.
Aha, fel vagy háborodva a ribi szó miatt, de a kérdező vagy más nő aki párkapcsolatot szeretne (nem én nekem van párom) az simán viselje el, hogy ő fszéhes akitől levegőt se kapna a faszi! Pontosan azért írtam, hogy ribizli lesz, hogy érezzétek mindannyian milyen gáz megbélyegezni valakit ismeretlenül!
Még egyszer leírom, remélem érthető lesz számodra (is), hogy attól nem menőbb a másik nő, hogy nemrég lett szabad és szabad is akar lenni.
Valószínű, hogy fogja azokat a köröket futni mint a kérdező mert ha nem aromantikus/aszexuális (kétlem hosszú párkapcsolat után) akkor fog neki hiányozni a szeretkezés férfival, nem lesz neki elég, hogy ő szingli.
Nem biztos, hogy mindjárt fog akadni értelmes férfi és ugyanott lesz mint most a kérdező!
Elítélni azért embereket nemtől függetlenül ezen az oldalon, hogy társat szeretne egyáltalán nem normális!
A férfiaknak vonzóbb egy kiegyensúlyozott, boldog nő. Ha kapcsolatban van, ha nem.
Plusz lehet, hogy egyszerűen jobb kisugárzása van mint nektek.
Ennyi hülyét.
Valaki megszabadult egy rosdz kapcsolattól,és most élvezi a nyugalmat.Ezért ő ribi,mert csak azért udvarolnak neki a férfiak,mert dugni akarnak,és ő könnyebben fekszik elvileg.
A kérdező és a többiek meg féltékenyek,és nem bírják elviselni,hogy nekik nincs annyi udvarlójuk.Nekik is élvezni kellene a szabadságukat,és nem görcsösen társat keresni.Sokkal másabb lenne a kisugárzásuk.És hiába komoly kapcsolatot akarnak,ők is belefuthatnak olyanba,aki csak szexet akar és simán átvágja őket.
Nem értem miért baj,ha egy nő vagy férfi élvezi az életet,és nem akar becsicskulni rögtön egy pasinak.Az is lehet aszexuális,de itt a sok idióta szerint már a f.aszkörhintán pörög.
Mindig azt mondom, hogy az alkalmas igazán jó párkapcsolatra aki egyedül is jól érzi magát.
Például tegyük fel van a valentin-nap. Általában ilyenkor az emberek ha párkapcsolatban vannak vagy házasok, nyilván a társukkal töltik az idejüket. Vannak azok a szingli személyek akik szeretnének kapcsolatot. Ők belegondolnak abba, hogy de jó lenne most valaki. Esetleg pár pillanatra elszomorodnak de túllendülnek. Akik görcsösen vágynak kapcsolatra kb depresszióba esnek, viszont akik jól érzik magukat egyedül boldogok. Mosolygósak, életvidámak. Ha választani kell két olyan személy közül akik nagyon hasonlóak külsőre akkor nyilván a belsőt fogod nézni és az lesz a befutó akiből az sugároz, hogy boldog és kiegyensúlyozott.
Amúgy az is simán lehet, hogy kihívás nekik, hogy valakinek nem kellenek. Ez a nemi erőszak ösztön. Hogy nem kellek neked? Majd megmutatom neked.
Simán lehet boldog egyedül. Én is élvezem az egyedüllétet. És nem, senkivel nem szexelek, csak magammal. Ma egész nap Simseztem, rohadt jó volt. Mi lenne kapcsolatban? Főzhettem volna egy hadseregnyi kaját és most szó szerint szophatnék. Kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!