Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok, mennyire sajnáljátok,azokat a férfiakat akik 30 évesen még teljesen sikertelek nálatok?

Figyelt kérdés

Akik még 30 évesen sem randiztak vagy akár szüzek még.

Érdekes és egyben undorító kezd lenni a társadalom, hogy ezekkel az ilyen emberekkel nem foglalkoznak...

jan. 21. 20:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Igazi szerelem mindig *
jan. 22. 17:14
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

ok, de miért éreznéd magát jól veled? Mit tudnál nyújtani egy kapcsolatban? Milyen érdeklődési köreid vannak, milyen hobbijaid? Jó a humorod, lehet rád számítani, tisztességes, becsületes vagy, gondoskodó? Lehet veled beszélgetni mindenféléről?

Külsőleg vonzó vagy?

Ha van valamilyen gyenge pontod pl túlsúly, rossz fogazat, túlzott soványság stb próbáltál ezen javítani?

A munkakeresésnél is gondolom mindent megtettél, hogy alkalmas légy az adott pozícióra, tanultál, gyakoroltál, éveket fektettél bele. Ugyanígy ki kell magad "képezned" egy párkapcsolatra is.

És te már nem a lányokat keresed, hanem a nőket, hiszen 30 éves vagy. Itt kezdődik.

A kérdésedre visszatérve, nem a társadalomnak kell foglalkozni az ilyen emberekkel, hanem neked, saját magaddal. Ezt a problémát mindenkinek egyénileg kell megoldani. Rengeteg energiát kell fektetni abba, hogy párkapcsolatra képes légy, főleg ha sok hátránnyal küzdesz. Nem jár alapból senkinek. Mások, köztük én is nőként, megjártam a pszichológust, személyi edzőt, táplálkozástanácsadót, rengeteg önismereti, párkapcsolati könyvet olvastam. sok-sok évem van az önfejlesztésben, mert nekem sem ment könnyen a pártalálás. Rossz otthoni minták, amiket időbe telik felismerni, magunk mögött hagyni.

Ha évek telnek el és nem változik semmi, akkor az azt jelenti, hogy még mindig ugyanott tartasz. Az általános tendencia az, hogyha mi magunk változunk, akkor a környezetünk is teljesen másképp reagál ránk.

Gondold át, hogy most mire megy el az időd, játszol esténként, vagy por..t nézel, sorozatozol stb. És ahelyett a tevékenység helyett kezdj el sportolni, vagy legalább olvasgatni a párkapcsolatokról.

Ha azt szeretnéd, hogy a helyzeted változzon, neked kell először is gyökeresen megváltoznod.

jan. 23. 12:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!