Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, mennyire sajnáljátok,azokat a férfiakat akik 30 évesen még teljesen sikertelek nálatok?
Akik még 30 évesen sem randiztak vagy akár szüzek még.
Érdekes és egyben undorító kezd lenni a társadalom, hogy ezekkel az ilyen emberekkel nem foglalkoznak...
Az életben mindenkinek megvan a maga baja, nem gondolom hogy valaki csak azért külön sajnálatot érdemelne, mert nem jött össze neki a párkapcsolat.
Ha te az a fajta férfi vagy aki amúgy normális, és tiszteletteljes, akkor sok sikert a jövőbeli csajozási kísérleteidhez, őszintén.
Ha viszont az erre az oldalra jellemző incel vagy, aki a frusztrációja miatt hol épp szidja a nőket, hol pedig szimpátiát akar, akkor remélem meg tudsz változni.
Mit kéne rajtuk sajnálni?
Ahogy valaki írta, az árva, vagy családban elhanyagolt, bántalmazott gyerekeket, állatokat sajnálom. Az önhibáján kívül beteg felnőtt embert is. Néha az öregeket is. Azt, aki szociálisan alulfejlett és mégse dolgozik az ügyön? Azzal mit kéne kezdenem? Attól mi változna, ha sajnálnám?
Már mindent leírtak előttem, amit gondoltam, csak annyit tennék hozzá, hogy "lányok". Mindezt írja egy 30 éves ember. Már ez is ordít, hogy hol tart mentálisan az illető. Az ilyen még egy 18-20 évesnél is simán bepróbálkozik és biztos vagyok benne, hogy ennek a korosztálynak a véleményére kíváncsi leginkább.
Vagy a saját infantilizmusát vetíti ki a másik nemre, azaz egy kisfiú érdeklődik a másik nemről, a lányokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!