Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek kifejezetten taszító ha egy férfi túl magas, lehet ez is olyan mint a túledzett, agyongyúrt test?

Figyelt kérdés

Számtalan reprezentatív statisztikával bizonyított tény, hogy a nőknek csak nagyon kevés, mindössze kb. 4% tarja vonzónak a testépítő szinten kigyúrt férfi testet. A döntő többségük az atletikus testet tartja vonzónak illetve, mint amilyen az úszóknak, tornászoknak van.

Van is egy ilyen gúnyos mém, hogy amit a testépítők képzelnek, és egy ilyen kép hogy egy testépítő körül sok nő van, és ami a valóság, hogy egy testépítő körül sok férfi van. Tehát igazából a férfiak "buknak" igazából a testépítő férfiakra, többnyire férfiaktól kap bókot és elismerést egy szteroidos testépítő, nem nőktől.

Ezen logika mentén, lehetséges, hogy a férfiak tolják túl a testmagasság fontosságát? Mert ha megnézem itt pl. gyik-en a legtöbb kérdés és válasz magassággal kapcsolatban férfiaktól van. A nők inkább azt szokták írni, hogy a 170 sem törpe, a 180 meg tökéletes. Általában a férfiak szokták írni ezt a 190 meg afölötti ideális magasságot.

A kérdés azért is foglalkoztat, mert Budapesten élek, akik itt élnek azok tudják, hogy mostanában nagyon sok a kínai, arab, indiai, filippínó, afrikai és egyéb férfi a városban, egyre több pl. a dél-amerikai is. Ezek közös tulajdonsága, hogy alacsonyak. Ha megnézzük a magasság világtérképét, akkor azt lehet látni, hogy torony magasan Európában a legmagasabbak az emberek, a világon mindenhol máshol lényegesen alacsonyabbak. És hát ezek a bevándorló pasik is jóval alacsonyabbak átlagban, mégis a csajok buknak rájuk.

Lehetséges, hogy ez is egy olyan jelenség, mint a testépítés paradoxon? Tehát, hogy csak a férfiak idealizálnak meg valamit, ami végül nem igazolódik be a női oldalon.

jan. 20. 23:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kár futnod a köröket. A ronda pasik nem kellenek senkiek. Nekem nőként pont tetszenek a testépítő szinten kigyúrt férfiak. Sose szokott magas párom lenni, mostani is 170 körül van.
jan. 21. 08:11
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

A kigyúrt és a nagyon magas pasik is látványosak, tehát ha szembejön, akkor megnézem, hogy húha, ez igen. Tehát bizonyos szempontból vonzónak látom őket. Viszont: nem illenénk össze.

Nekem az ideális férfi magasság az, hogy amikor átölel, akkor a mellkasára tudom hajtani a fejem. 155 centi vagyok, szóval kb a 170 centis magasságtól olyan 180-ig.

Utoljára tiniként jártam pár hétig egy 2 méteres fiúval, úgy jöttünk össze, hogy elém ült a moziban a haverjaival. Szex nem volt, csak csók, tehát arról nem tudok nyilatkozni. Nem a magassága miatt szakítottunk, de gyakran azt éreztem, hogy nem egy fajhoz tartozunk. Például mikor megfogta a kezem, én meg legfeljebb két ujját értem át. Akkora keze volt, mint egy péklapát. A kedves haverjai meg persze viccelődtek, hogy nem kell letérdelnem, ha... Mondjuk tény, hogy nekem kisebbet kellett volna hajolni, mint neki egy csókhoz. 🙈

jan. 21. 08:15
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyik rokonom égimeszelő. Amikor találkozunk, fel kell álljak valamire, vagy neki kell derékszögbe hajolnia, hogy meg tudjuk egymást puszilni. Pedig én sem vagyok pöttöm, 170 cm.

Na, egy hozzá hasonló magasságú pasival szerintem tök kényelmetlen lenne. Nem csak csókolózni/ölelkezni, hanem lenni :D Kitörne a nyakam, neki meg a dereka, pedig csak beszélgetnénk :D

Taszítónak azért nem mondanám, de nem is ideális

jan. 21. 08:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Én 168 vagyok és a férjem 196, szóval engem nem zavar, sőt, kifejezetten tetszik.
jan. 21. 12:51
 25/30 anonim ***** válasza:

Abszolút így van. Farokmérettel és magassággal is. Én 160 centis, kis nőként kettészakadok 20 cm-től😂 fáj, nem kellemes, sokkal inkább preferálok egy átlagos méretet. A magasság ugyanez. Egy 190 cm-es pasival már nem is lenne praktikus, pl csókolozni, nekem nem lenne kényelmes.

Az eddigi párjaim olyan 170-180 közt voltak.

jan. 21. 22:31
 26/30 anonim ***** válasza:
52%
Azert a magasabb ferfiak kozott gondolok itt 190 koruli vagy felettiekre sokkal rondabbak arcra tobbnyire.. lehet ez a genetikai mutalodas miatt van.
jan. 22. 00:57
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Én is 190magas férfi vagyok, és specie taszít az átlag 160-170es nő. És gyanítom, fordítva is, szerintem félnek is tőlem. Magas lányok pedig alig vannak. Sajnos a magyar nők kis gubicsok.
jan. 22. 19:49
 28/30 anonim ***** válasza:
51%
27. Azt hiszik a farkad akkora mint egy lóé..
jan. 22. 19:53
 29/30 anonim ***** válasza:
#27 Ács Fruzsit ismered? Ő szingli és a magas pasikra bukik, mert majdnem olyan magas, mint te.
jan. 22. 20:00
 30/30 anonim ***** válasza:

28 ezen jót mosolyogtam :D

29 igen ismerem, nekem a fiatalabb korosztály érdekesebb. Nem szeretem ha hosszú a múltja a nőnek. Tudom ez fiatalon is lehet, mégis más.

jan. 22. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!