Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiknek kifejezetten taszító ha egy férfi túl magas, lehet ez is olyan mint a túledzett, agyongyúrt test?
Számtalan reprezentatív statisztikával bizonyított tény, hogy a nőknek csak nagyon kevés, mindössze kb. 4% tarja vonzónak a testépítő szinten kigyúrt férfi testet. A döntő többségük az atletikus testet tartja vonzónak illetve, mint amilyen az úszóknak, tornászoknak van.
Van is egy ilyen gúnyos mém, hogy amit a testépítők képzelnek, és egy ilyen kép hogy egy testépítő körül sok nő van, és ami a valóság, hogy egy testépítő körül sok férfi van. Tehát igazából a férfiak "buknak" igazából a testépítő férfiakra, többnyire férfiaktól kap bókot és elismerést egy szteroidos testépítő, nem nőktől.
Ezen logika mentén, lehetséges, hogy a férfiak tolják túl a testmagasság fontosságát? Mert ha megnézem itt pl. gyik-en a legtöbb kérdés és válasz magassággal kapcsolatban férfiaktól van. A nők inkább azt szokták írni, hogy a 170 sem törpe, a 180 meg tökéletes. Általában a férfiak szokták írni ezt a 190 meg afölötti ideális magasságot.
A kérdés azért is foglalkoztat, mert Budapesten élek, akik itt élnek azok tudják, hogy mostanában nagyon sok a kínai, arab, indiai, filippínó, afrikai és egyéb férfi a városban, egyre több pl. a dél-amerikai is. Ezek közös tulajdonsága, hogy alacsonyak. Ha megnézzük a magasság világtérképét, akkor azt lehet látni, hogy torony magasan Európában a legmagasabbak az emberek, a világon mindenhol máshol lényegesen alacsonyabbak. És hát ezek a bevándorló pasik is jóval alacsonyabbak átlagban, mégis a csajok buknak rájuk.
Lehetséges, hogy ez is egy olyan jelenség, mint a testépítés paradoxon? Tehát, hogy csak a férfiak idealizálnak meg valamit, ami végül nem igazolódik be a női oldalon.
Ez nyilván nem statisztikai tény, csak saját tapasztalat: minden barátnőm velem egymagas (vagy alacsony) volt, egyik jelentősen magasabb is volt. A feleségem pedig csak alig egy centivel alacsonyabb talán nálam.
Ettől függetlenül szerintem a kicsit magasabb pasikat keresik a csajok úgy általában, de nem feltétlenül kell túl magas nekik. És ha minden másban vonzó egy adott férfi nekik, akkor meg végképp nem a legfontosabb ez.
Nyilván vannak nők, akiknek meg mindenképp magasabb, vagy jóval magasabb pasas jöhet csak szóba.
A pasik folyton egymással versengenek, megy a farokméregetés, szó szerinti és átvitt értelemben is.
A nőket meg ez rohadtul nem érdekli, más szempontok alapján tetszik meg nekünk egy pasi, nem a centik, számok, kinyomott kilók, kocsi lóereje meg ilyen baromságok szerint. Ez nektek jó, egymást lehet heccelni vele.
Persze a nők között is megy a cicaharc, de gondolom erre meg a férfiak tesznek magasról.
Hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak, személy szerint nekem az jön be, ha a pasi egy kicsivel magasabb, mint én, tehát az égimeszelők általában nem tetszenek. De ez csak a személyes ízlésem.
A farokméret a másik ordenáré tévhit, amit szintén a férfiak terjesztettek el egymás között. A valóság az, szintén reprezentatív statisztikákkal alátámasztva, hogy a nők kimondottan kevés százaléka tartja vonzónak a 17 cm-nál nagyobb péniszt. A legtöbbjüknek 14 is elég.
A férfiak mégis 20 meg 30 centisekről beszélnek, hogy azaz ideális.
#5 igen ezeket a hülyeségeket az incelek találják ki, mert így lehet a nőket ekézni, hogy milyen irreális, idióta elvárásaik vannak a férfiakkal szemben.
Persze ők is tudják, hogy a nők tök más dolgokat várnának el egy férfitől, de azt nem esne nekik jól reklámozni, hogy mennyire nem értik az egészet.
159cm vagyok, 180ig az ideális férfi magasság számomra, férjem 173 cm és teljesen jó. Nem taszít a magas férfi sem, csak zavar, hogy kb a válláig érek, hogy nem tudom csak úgy megcsókolni ha elmegyek mellette, le kell hajoljin hozzám(volt 190 magas párom).
Sokkal kényelmesebb a szex meg a mindennapok a férjemmel.
Áá 7es farok méregetés már az incelek előtt is volt régen is csinálták.
Csak most nagyobb hangsúlyt kapott, mert arra fogják ha valami nem működik..
Amúgy érdekes kérdés de ezeket tényleg a fiúk tolják túl. Vagy nem tudom. A lányok vagy beszélek akkor inkább magam nevében én csak úgy beleszeretek valakibe.
Nem agyalok azon magas-e vagy nagy-e kukija.
Pontosan amikor beleszeretsz valakibe vagy megkedvelsz szerintem nem tudod pontosan mi az ami megfog.
Amikor alakul valami kettőnk közt akkor agyalok rajta hogy vajon őt zavarja vagy kényelmes e neki így (pl.:magasság).160cm vagyok szóval egy magasabb fiúnak azért lehet ezzel problémája.
Nekem azért fura a magasságnak ezen elterjedése, mert kicsi korom óta a magas pasik tetszettek, és a barátnőim emiatt mindig kinevettek. Nem értették. Én meg mondjuk azt nem értettem, hogy lehet a hajszín vagy szemszín fontos.
Úgyhogy mindig nagyokat nézek, mert az életem több, mint fele úgy telt el, hogy ha férfiakról beszéltünk, és mondtam, hogy magasaktól gyorsabban ver a szívem, valaki (egy másik nő) mindig beszólt, hogy "párt keresel vagy testőrt?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!