Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek kifejezetten taszító ha egy férfi túl magas, lehet ez is olyan mint a túledzett, agyongyúrt test?

Figyelt kérdés

Számtalan reprezentatív statisztikával bizonyított tény, hogy a nőknek csak nagyon kevés, mindössze kb. 4% tarja vonzónak a testépítő szinten kigyúrt férfi testet. A döntő többségük az atletikus testet tartja vonzónak illetve, mint amilyen az úszóknak, tornászoknak van.

Van is egy ilyen gúnyos mém, hogy amit a testépítők képzelnek, és egy ilyen kép hogy egy testépítő körül sok nő van, és ami a valóság, hogy egy testépítő körül sok férfi van. Tehát igazából a férfiak "buknak" igazából a testépítő férfiakra, többnyire férfiaktól kap bókot és elismerést egy szteroidos testépítő, nem nőktől.

Ezen logika mentén, lehetséges, hogy a férfiak tolják túl a testmagasság fontosságát? Mert ha megnézem itt pl. gyik-en a legtöbb kérdés és válasz magassággal kapcsolatban férfiaktól van. A nők inkább azt szokták írni, hogy a 170 sem törpe, a 180 meg tökéletes. Általában a férfiak szokták írni ezt a 190 meg afölötti ideális magasságot.

A kérdés azért is foglalkoztat, mert Budapesten élek, akik itt élnek azok tudják, hogy mostanában nagyon sok a kínai, arab, indiai, filippínó, afrikai és egyéb férfi a városban, egyre több pl. a dél-amerikai is. Ezek közös tulajdonsága, hogy alacsonyak. Ha megnézzük a magasság világtérképét, akkor azt lehet látni, hogy torony magasan Európában a legmagasabbak az emberek, a világon mindenhol máshol lényegesen alacsonyabbak. És hát ezek a bevándorló pasik is jóval alacsonyabbak átlagban, mégis a csajok buknak rájuk.

Lehetséges, hogy ez is egy olyan jelenség, mint a testépítés paradoxon? Tehát, hogy csak a férfiak idealizálnak meg valamit, ami végül nem igazolódik be a női oldalon.

tegnap 23:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jelen.
tegnap 23:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A többiek nevében nem tudok szólni, de nekem a nagyon magas pasik formátlanok, furák a testarányaik és a mozgásuk. Nem tetszenek. Ha még szélesek is, kifejezetten ijesztően hatnak rám általában.
tegnap 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nyilván nem statisztikai tény, csak saját tapasztalat: minden barátnőm velem egymagas (vagy alacsony) volt, egyik jelentősen magasabb is volt. A feleségem pedig csak alig egy centivel alacsonyabb talán nálam.

Ettől függetlenül szerintem a kicsit magasabb pasikat keresik a csajok úgy általában, de nem feltétlenül kell túl magas nekik. És ha minden másban vonzó egy adott férfi nekik, akkor meg végképp nem a legfontosabb ez.

Nyilván vannak nők, akiknek meg mindenképp magasabb, vagy jóval magasabb pasas jöhet csak szóba.

tegnap 23:36
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

A pasik folyton egymással versengenek, megy a farokméregetés, szó szerinti és átvitt értelemben is.

A nőket meg ez rohadtul nem érdekli, más szempontok alapján tetszik meg nekünk egy pasi, nem a centik, számok, kinyomott kilók, kocsi lóereje meg ilyen baromságok szerint. Ez nektek jó, egymást lehet heccelni vele.

Persze a nők között is megy a cicaharc, de gondolom erre meg a férfiak tesznek magasról.

Hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak, személy szerint nekem az jön be, ha a pasi egy kicsivel magasabb, mint én, tehát az égimeszelők általában nem tetszenek. De ez csak a személyes ízlésem.

ma 00:07
 5/15 A kérdező kommentje:

A farokméret a másik ordenáré tévhit, amit szintén a férfiak terjesztettek el egymás között. A valóság az, szintén reprezentatív statisztikákkal alátámasztva, hogy a nők kimondottan kevés százaléka tartja vonzónak a 17 cm-nál nagyobb péniszt. A legtöbbjüknek 14 is elég.

A férfiak mégis 20 meg 30 centisekről beszélnek, hogy azaz ideális.

ma 00:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Bizony a 17 az már néha fáj, ok nem mindenkinek de simán le lehetne belőle vágni 1-2 centit.
ma 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:

#5 igen ezeket a hülyeségeket az incelek találják ki, mert így lehet a nőket ekézni, hogy milyen irreális, idióta elvárásaik vannak a férfiakkal szemben.

Persze ők is tudják, hogy a nők tök más dolgokat várnának el egy férfitől, de azt nem esne nekik jól reklámozni, hogy mennyire nem értik az egészet.

ma 00:13
 8/15 anonim ***** válasza:

159cm vagyok, 180ig az ideális férfi magasság számomra, férjem 173 cm és teljesen jó. Nem taszít a magas férfi sem, csak zavar, hogy kb a válláig érek, hogy nem tudom csak úgy megcsókolni ha elmegyek mellette, le kell hajoljin hozzám(volt 190 magas párom).

Sokkal kényelmesebb a szex meg a mindennapok a férjemmel.

ma 00:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Áá 7es farok méregetés már az incelek előtt is volt régen is csinálták.

Csak most nagyobb hangsúlyt kapott, mert arra fogják ha valami nem működik..

Amúgy érdekes kérdés de ezeket tényleg a fiúk tolják túl. Vagy nem tudom. A lányok vagy beszélek akkor inkább magam nevében én csak úgy beleszeretek valakibe.

Nem agyalok azon magas-e vagy nagy-e kukija.

Pontosan amikor beleszeretsz valakibe vagy megkedvelsz szerintem nem tudod pontosan mi az ami megfog.

Amikor alakul valami kettőnk közt akkor agyalok rajta hogy vajon őt zavarja vagy kényelmes e neki így (pl.:magasság).160cm vagyok szóval egy magasabb fiúnak azért lehet ezzel problémája.

ma 00:32
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem azért fura a magasságnak ezen elterjedése, mert kicsi korom óta a magas pasik tetszettek, és a barátnőim emiatt mindig kinevettek. Nem értették. Én meg mondjuk azt nem értettem, hogy lehet a hajszín vagy szemszín fontos.

Úgyhogy mindig nagyokat nézek, mert az életem több, mint fele úgy telt el, hogy ha férfiakról beszéltünk, és mondtam, hogy magasaktól gyorsabban ver a szívem, valaki (egy másik nő) mindig beszólt, hogy "párt keresel vagy testőrt?".

ma 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!