Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek kifejezetten taszító ha egy férfi túl magas, lehet ez is olyan mint a túledzett, agyongyúrt test?

Figyelt kérdés

Számtalan reprezentatív statisztikával bizonyított tény, hogy a nőknek csak nagyon kevés, mindössze kb. 4% tarja vonzónak a testépítő szinten kigyúrt férfi testet. A döntő többségük az atletikus testet tartja vonzónak illetve, mint amilyen az úszóknak, tornászoknak van.

Van is egy ilyen gúnyos mém, hogy amit a testépítők képzelnek, és egy ilyen kép hogy egy testépítő körül sok nő van, és ami a valóság, hogy egy testépítő körül sok férfi van. Tehát igazából a férfiak "buknak" igazából a testépítő férfiakra, többnyire férfiaktól kap bókot és elismerést egy szteroidos testépítő, nem nőktől.

Ezen logika mentén, lehetséges, hogy a férfiak tolják túl a testmagasság fontosságát? Mert ha megnézem itt pl. gyik-en a legtöbb kérdés és válasz magassággal kapcsolatban férfiaktól van. A nők inkább azt szokták írni, hogy a 170 sem törpe, a 180 meg tökéletes. Általában a férfiak szokták írni ezt a 190 meg afölötti ideális magasságot.

A kérdés azért is foglalkoztat, mert Budapesten élek, akik itt élnek azok tudják, hogy mostanában nagyon sok a kínai, arab, indiai, filippínó, afrikai és egyéb férfi a városban, egyre több pl. a dél-amerikai is. Ezek közös tulajdonsága, hogy alacsonyak. Ha megnézzük a magasság világtérképét, akkor azt lehet látni, hogy torony magasan Európában a legmagasabbak az emberek, a világon mindenhol máshol lényegesen alacsonyabbak. És hát ezek a bevándorló pasik is jóval alacsonyabbak átlagban, mégis a csajok buknak rájuk.

Lehetséges, hogy ez is egy olyan jelenség, mint a testépítés paradoxon? Tehát, hogy csak a férfiak idealizálnak meg valamit, ami végül nem igazolódik be a női oldalon.

jan. 20. 23:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondanám, hogy taszító, azt tényleg inkább egy agyongyúrt testre mondanám. Inkább csak, aki tőlem sokkal sokkal magasabb azzal nem igazán passzolunk össze, egyikőnknek sem túl kényelmes. De persze ha beleszeretnék valakibe, akkor nyilván nem mondanék le róla emiatt :D
jan. 21. 00:38
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Engem zavar a magas, mert hideg a lába, kilóg a takaró alól. Persze lehet extra takarót venni de még sok ilyen dolog van amiben hátrányos.
jan. 21. 01:08
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
A magas testnek erosebb izomzat kell .. ha nincs meg a megfelelo izomzat akkor a tartasuk jarasuk olyan mint egy zombie.. sajnos a magas emberek hamarabb is szoktak meghallni . :(
jan. 21. 01:38
 14/30 anonim ***** válasza:
78%
Én sme mondanám, hogy taszító, de 190 cm felett már túl sok nekem. Én vagyok 170. A 180-185 az ideális számomra.
jan. 21. 01:51
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
180 vagyok 175-277 no is johet. Birom a magas szeles csipoju noket,..
jan. 21. 01:54
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jönnek be valahogy a magas pasik, valamiért nem tetszenek. 167 cm vagyok, nekem az a jó, ha olyan 165-175 cm között van. A kigyúrt meg végképp nem, az kifejezetten taszít, a nagy fütyi sem kompatibilis velem, épphogy minél nagyobb, annál rosszabb, fájdalmasabb a szex. Amiket az itteni incelek összehordanak, arra nem kell adni, nekik a rotty személyiségük - amibe az irreális, hülye világlátás is beletartozik - miatt nincs senkijük.
jan. 21. 05:20
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem általánosságban bosszantanak a túl magas emberek. :D egyszer volt valami 190 körüli pasim, nem volt kényelmes. A mostani párom kb 5 centivel magasabb nálam, tökéletes így.
jan. 21. 06:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

igen, engem nagyon zavar, hogy társkeresőkön a legtöbb férfi 185+ magas

nekem 174 körül van az ideális

jan. 21. 06:56
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az! 164 vagyok, a párom 179 és néha még ez is zavaró. A legelső "barátomat" a neten ismertem meg, 190 körül volt, hát mikor élőben találkoztunk kiakadtam... Nagyon kínos volt! Nem mellesleg röhejes, nem is tartott 2 hétnél tovább
jan. 21. 07:08
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig sem a kigyúrt testépítő férfiak tetszettek, ahogy a párom sem az. Nekem pl az arc a fontos hogy tetszen. A magasságkérdésből is csak itt csinálnak problémát, átlag magasságom van, 163cm a párom 178cm, teljesen megfelel, mert elérem a száját ha csók. Amikor alacsonyabb voltam diákként, akkor se volt olyan magas az akkori párom, de utáltam ha lábujjhegyre kellett állnom, hogy elérjem a száját. Ez tényleg így volt. Nem is szeretnék magasabb párt magam mellé.
jan. 21. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!