Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen unalmas mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen unalmas mindenki társkeresőn?

Figyelt kérdés

Matchelek valakivel, és jön a hello üzenet. Csak ennyi.

Ha vissza hellozok akkor meghalt a dolog / jön a mizu? Kérdés.

Olyan unalmas hogy mindig nekem kell elindítani az ismerkedést, kérdezni a másiktól hogyha normális beszélgetést akarok és nem a tipikus "hello mizu micsi"-t. Válaszol tőmondatokban, majd ha beleunok a kérdezgetésbe akkor behisztizik/káromkodik egy sort és letilt.

Minek vannak az ilyenek társkeresőn, és minek írnak egyáltalán a másiknak, ha beszélgetni se akarnak/tudnak?

tegnap 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is volt ilyen idoszakom. Hogy olyan nyögvenyelve megy az egész.

Erdekes ha meg ugy megyek fel hogy hianyzik egy ffi meg kb kaparom már a falat hogy mennék szexelnék vagy dul bennem az adrenalin, akkor meg csőstől jönnek a pasik meg a témák az egész gördülékeny mindenkivel, sziporkáznak a másik oldalon is.

Na ebbol rájottem hogy érdekes de valahogy rajtam mulik.

Pl 1.verziomban a hellokra nalam is ennyi hogy szia. Es meghalt az egész.

Maskor meg a hellokra visszakerdezek szia mit szeretnél téged mi érdekelne..?

Es zúdul ömlik a csevegés odavissza már az a bajom hogy a p.csaba lépjek ki mikozben irnak 10 en egyszerre es nem tudok leszakadni tőluk es 10 felé kell szétdobnom hogy bocsi mennem mell.

tegnap 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

nem tetszel eléggé nekik, ennyi. Vagy ami még eszembe jut, hogy erőltetik holott semmi kedvük nincs hozzá.

De inkább az első, én így állok hozzá, ha valakinek bejövök, akkor lelkes. Másik, hogy azt figyeltem meg, hogy ezeken a helyeken az emberek nagyrésze pazarolja az időt. Első taliig annyi mindent ki lehet deríteni, ami eldönthetné, hogy érdemes e egyáltalán összefutnunk, de nem kérdezősködnek. Oké élőben dől el, de én szeretek előtte egy képet kapni a másikról. Volt olyan, aki napokra eltűnt, úgy éreztem annyira nem érdeklem, volt egy talink, aztán meg már ő akart volna másodikat...el is utasítottam. Hogy akar bárki is kapcsolatot építeni kölcsönös kommunikáció nélkül?

tegnap 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Amúgy függ attól is, amit az #1 írt, hogy te se legyél passzívabb meg legyen kommunikációs kreativitásod.

De van, hogy így is a másik, akit le kéne húzni a wc-n.

tegnap 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Írj annyit hello Mizu, egy üzenetváltással előrébb leszel🤣
tegnap 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok mi az amit hallani szeretnél, amit ha írnának neked.

Tudod egyáltalán konkrétan, hogy mit szeretnél mit kérdezzenek?

tegnap 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Miert lettem lepontozva?
tegnap 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A társkereső lényegében arra való,h minél előbb megszervezzetek egy talit, mert úgyis csak élőben dől el igazán. A neten max selejtezni lehet,h ki az aki biztos nem. De úgy nagyon beleélni magad semmi értelme nincs,mert egyáltalán nem biztos,h élőben is vonzó lesz számodra a másik.

Régebben én tök sok időt,energiát beletettem,h választékosan,meg frappánsan írtam mindenfélét lányoknak, akár heteken keresztül írogattunk, aztán élőben meg sokszor nem éreztem semmit, már ha eljutottunk a találkozóig,mert persze voltak,akik csak unalomból írogattak,vagy több vasat tartottak a tűzben és egyszer csak felszívódtak. Na most ezek után nem csoda,h a többségnek hamar elmegy a lelkesedése,és egy idő után már nem rak bele annyit. Nekem jók az adottságaim,jól nézek ki,meg sok lánnyal van matchem,de így is kiábrándultam,akkor bele se merek gondolni,h mások hogy vannak ezzel.

tegnap 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezd meg mindjuk mi a kedvenc sore milyen piakat szeret , melyik kocsma a torzs helye , milyen filmeket szeret nezni, mi a velemenye a kamu muvelt nokrol akik azert jarnak szinhazba hogy muveltebbnek tunjenek es hasonloak.
tegnap 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában mindenhol ez van: a lényeg, hogy minden ember ugyanolyan lényegében, nincs nagy különbség senki közt sem.
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!