Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön mindenki hazudik a magasságáról?
Ferfiak hazudnak. Mert a tini sracok genetikailag már magasabbak mint a korábbi generáció.
Ezért egy csomó 170 - 178 közötti 30-40-50 es szingli férfi a neten rà hazudik pár centit a magasagara hogy ne tűnjenek törpének a fiatalok mellett.
A férfiak azért hazudnak, mert minden nőnek magas férfi kell. A nők azért, hogy kevesebb alacsony férfi írjon nekik.
Én, amikor társkeresőztem, egyszerűen nem írtam ki (170 centis törpe vagyok). Ha igazat írok, akkor már csak azért sem fog visszaírni egy nő sem. Ha hazudok, akkor meg a randi lesz csalódás.
Én rendszeresen hazudok.
Általában 191 centit írok, de valójában 192-t is szoktam mérni.
Nem mindenki.
Én egy évig voltam fent egy társkeresőn, ahol a valós magasságomat adtam meg. 165 cm.
Hátha összefutok egy normális nővel végre, gondoltam...
Pontosan nulla pozitív visszajelzést kaptam, szóval egy év után töröltem is magam a csába...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!