Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereső hátránya, hogy mindenképpen máshogy néz ki az illető a képeken, mint ahogyan élőben fog?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten (valaki kevésbé, valaki durván) de szerkeszti a képeit.
2023. dec. 14. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest jó, mintha egyáltalán nem lenne fénykép.

AZ internetes társkeresés csak arra jó, hogy rátalálj egy csomó olyan lehetséges partnerre, akik főbb paramétereikben passzolnak hozzád. Utána mihamarabb élőben kell randizni, és onnantól már nincs jelentősége annak, hogy mit szerkesztett a fényképén.

2023. dec. 14. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
#1: Nekem jó, beállított, sminkes képeim vannak. Ha jól kijövünk el szoktam küldeni a legeslegrosszabb képeimet is, aztán az igazságot a kettő közt már valamennyire fel tudja építeni magában.
2023. dec. 14. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen.
2023. dec. 14. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem pl nem volt szerkesztett képem felrakva.
2023. dec. 14. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Mindenki a legjobb képeit teszi fel, az is, aki nem szerkeszti.

Én nem vagyok a gyorsan találkozás híve, főleg, hogy minimum 30 km távolságra van az is, aki "közel" él.

Viszont videóhívást lehet indítani, több képet küldünk, különböző helyzetekben, így azért elêg reális képünk van, hogy a másik hogy néz ki. Ami nekem fontosabb, hogy mire találkozunk, addigra arról is van már egy első benyomásom, hogy kicsoda.

2023. dec. 14. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, 30 km az nem távolság. Még hétköznap munka után is át lehet ugrani a másikhoz.

De ha mondjuk 100 km-re lakik valaki, akkor is egy hétvégi napon simán megoldható. Vagyis a kapcsolat felvételétől számítva egy héten belül lehet találkozni.

Semmi értelmét nem látom húzni az időt. Egy randi többet ér ezer üzenetváltásnál.

2023. dec. 14. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Az agyonfilterezett kepeket osztonosen balra hajtom, kiveve ha neadjisten megfog valamiert. Akkor kernek valodi kepet. Filterrel nem randizom.
2023. dec. 14. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Az még hagyján, hogy nem feltétlen mutat a fotó valós képet az emberről, de online még a személyisége sem jön át igazán. Én például ezért nem ismerkedek online, csak élőben. Úgy minden, ott helyben kiderül. Szép? Igen. Aranyos, kedves? Igen. Összeillünk? Igen. Akkor ennyi, összejövünk.

De online ezek nem fognak kiderülni, mert egyrészt valamivel lehet, hogy tök máshogy fog kinézni élőben, valamilyen szinten retusálva vannak a képei, vagy a személyisége lesz tök más, mint amit te elképzeltél, ugye a külseje miatt, mert a külsejéhez társítottál egy neked tetsző személyiséget. Ez az egész egy nagy hátrány.

2023. dec. 14. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!