Ingyenes ismerkedős oldal? Létezik ilyen? Vagy fizetni kell mindenképp, azért, hogy normálisan ismerkedhess?
Levél írása stb ingyenes, látod hogy ki nézett meg, ez is ingyenes, csak bizonyos funkciókért kell fizetni, legtöbb szolgáltatás ingyenes...
A kérdezőnek: hasonló cipőben járok én is, de én komolyan párt keresnék, mert rettenetes a magány. Regisztráltam több helyen, de semmire nem jutok, ahogy te se. Ha válaszolni akarok, fotót megnézni, mindenért fizetni kell.
De ez csak az egyik baj. A másik, a felhozatal. Én még normális férfival nem találkoztam, mind csak szexet akar, aztán megy tovább, vagy olyan ronda, minta bűn, házas, miközben azt írja elvált, 68 éve, amikor a lapon 54-et írt. Én magam ugyanis, már benne vagyok a korban, de nem látszik rajtam, így a korombeliek már öregurak. Hülye nem vagyok, nekem fiúgyerek nem kell. Egy biztos, sokat csalódtam. Ehhez még internet sem kell, mert a face to face is lehet akkorát hazudni, hogy már a fekete se fekete, a fehér sem fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!