Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok társkeresőn mikor megadjátok az ideális adatokat egy férfiről, azt mindenképp elvárjátok vagy engednétek belőle, hogyha szimpatizálnátok valakivel?
Olyanokra gondolok, minthogy mekkora legyen a távolság, milyen végzettséggel rendelkezzen és hány éves legyen.
Úgy vagyok ezzel, hogy ezek csak egyszerű adatok, ha vannak eltérések és szimpatikus valaki, akkor hülyeség lenne azért nem ismerkedni vele, mert csak okj-s végzettsége van míg én mondjuk diplomásat adtam meg.
Én megadtam társkeresőn, hogy max 100 km legyen a távolság, de ha mondjuk 120 lenne abból nem csinálnék problémát. Azt is megadtam, hogy 28 éves korig keresek, de ha megtetszik egy 30 éves nő akkor nem a számokat fogom nézni.
Mondjuk, ha azt az adatot adnátok meg, hogy budapesti legyen és a srác aki rátok ír nem pesti, hanem kb. 20-30 km-re lakik tőled adnál neki esélyt? Vagy ha max 25 éves korig lőnétek be az életkor és rátok ír egy 28 éves, esetleg azt tennétek ki, hogy diplomás, de neki csak okj végzettsége van és szimpatikus lenne akkor nem e lenne gond az a pár eltérés?
Azon is gondolkozom, hogy egyáltalán szükségesek e ezek az adatok? Mert ezek az adatok csak körömpiszkok ahhoz képest, hogy milyen ember az illető, mennyire működik a szimpátia és, ha minden adatnak megfelel akkor nem biztos, hogy annyira jó partner lesz. Ellenben, ha van mondjuk 40%-nyi eltérés a megadott adatokban még simán lehet közös szimpátia.
Mondjuk nálam egy olyan adat van amit komolyan gondolok az a dohányzás, mivel én nem bírom a cigifüstöt és nem hinném, hogy tudnám ezt tolerálni. Ez az egyetlen egy amiből nem tudok lejjebb adni vagy elég nehezen menne.
Hát ez attól függ hogy miről lenne szó.
Mert ha mondjuk arról lenne szó hogy az illető nem lakik öt percre tőlem vagy nem szereti a kék színt az nem gond.
De ha már ő nem szeretne családot, de én igen, illetve ő egy tizennyolc éves srác én meg már harminc fölött lévő hölgy vagyok akkor már felejtős.
"Ellenben, ha van mondjuk 40%-nyi eltérés a megadott adatokban még simán lehet közös szimpátia."
Nekem nem. Inkabb megvarom azt, akivel szinten megvan a szimpatia eros megalkuvas nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!