Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek hol van ez a határ?
Sokszor olvasom itt, meg észre is vettem, hogy főként ismerkedéskor, mondjuk még a húszas éveitek elején, közepén, mikor még nem igazán komolyságra (házasság, család alapítás vagy komolyabb élettárs) megy a dolog, és még az élni akarás van bennetek tudat alatt, (nem sértés, de legtöbbötöknél így van) van egy határ, aminél minden optimális ( persze ezt a ti szemszögötökből kérdezem). most ismertetem a két végletet:
0: a csaj teljesen oda van érted, folyton keres (nem zaklat), a kedvedben akar járni, elsőként szervezi vagy találja ki a következő randit, azon dolgozik, hogy meglepjen, mindenben segít és rajong érted, folyton érdeklődik, akár önszántából ő is hosszan elmondja, mi történt vele aznap.
1: ritkán válaszol, röviden, nehéz rávenni egy találkozóra, erősen kell küzdeni érte, szinte meg akarsz felelni neki.
A kettő kb ugyan az a helyzet, csak a két fél állásából. a Kérdésem : a kettő között, nektek mi az, ami optimális a ti szemszögötökből ?
Egy példa: a lány, bár nem rögtön, válaszol, heti egyszer benne van egy taliban, lazán kezeli a kapcsolatot (nem akar házasodni szex előtt pl), nem közömbös, de nem is ad túl sok jelet.
Csupán érdkel a férfi meglátás ebben a kérdésben, mert én nőként úgy gondolom, ez mindenkinél más, és érdekelne pár konkrét vélemény.
Előre is köszönöm !
Nekem az első példa teljes mértékben szimpatikus, nem szeretem amikor valaki megjátsza az elérhetetlen közben amúgy meg oda vissza van értem, felnőttek vagyunk, vállaljuk fel az érzéseinket.
Ja és a hiszek a házasság előtti szexben 😂
24F
A 0 véglet egy kicsit sok, megbeszélném vele, hogy egy kucsit lazítson.
Az 1 véglet viszont pont az az eset, amikor annyira érdektelen, hogy miatta nem is lehet normálisan kommunikálni.
Ezzel nem is érdemes mit kezdeni.
Tehát közel sem ugyanaz a helyzet.
Az ideális az első eset, ha azért hagy teret, kibontakoznia a másikat.
Az a normális, ha mindkét fél beletesz kölcsönösen.
Szerintem ez attól is függ hogy hol tart a kapcsolat. Az elején többet keresik egymást a felek egy többéves kapcsolat pedig már alacsonyabb fordulatszámon is jól működhet
Ám nekem mindkettő okés. Mindkettőt lehet élvezni 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!