Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak neketek általában mennyi z a határ ami elfogadható, hogy egy nőn van súlyfelesleg, hány kg?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 11:58
1/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet súlyban mérni.A testéhez arányosa lehet látni,mi sok már.
2/6 anonim válasza:
Ez jó hülye kérdés :)
A férfiaknak fogalma sincs a súlyarányokról. Én beszéltem már gyönyörű 120 kg-os nővel, a combján, derekán és mellén volt a súlyfelesleg, és majdnem 190 cm magas volt. Abszolút nem látszott. Ja meg mellé persze előtte keményen sportolt. Minden férfi barát 80 kg-nak saccolta :)))
3/6 anonim válasza:
Szemléltető példa: 165-65, ha még arányosan oszlik el.
5/6 anonim válasza:
amíg nem hájpacni, addig csak az összkép számít, ha csak szimplán dundi azzal nincs bajom, tehát a nagyobb súlyfelesleg is belefér, ha egyébként szép és vonzó. de hájpacni nem kell. én kövér vagyok, nem várom el, hogy fitneszvékony legyen meg állandóan diétázzon, de ha lóg a háj az undorító.
6/6 anonim válasza:
Én nem voltam soványság de dagadt sem :) 173/89 volt a legtöbb (ott mondjuk elég nagy voltam de még mindig nem dagi mert arányos volt) viszont mindig voltak udvarlóim. Az a 89 kg kb 3 hónapig volt. Sikerült lemennem 76-ra :) Aztán meg most terhes vagyok úgyhogy... Ennyit erről :D :D :D Dagadt most sem vagyok, sehová nem híztam de a hasam az elég nagy a pici miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!