Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok társkeresőn mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok társkeresőn mikor megadjátok az ideális adatokat egy férfiről, azt mindenképp elvárjátok vagy engednétek belőle, hogyha szimpatizálnátok valakivel?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, minthogy mekkora legyen a távolság, milyen végzettséggel rendelkezzen és hány éves legyen.

Úgy vagyok ezzel, hogy ezek csak egyszerű adatok, ha vannak eltérések és szimpatikus valaki, akkor hülyeség lenne azért nem ismerkedni vele, mert csak okj-s végzettsége van míg én mondjuk diplomásat adtam meg.

Én megadtam társkeresőn, hogy max 100 km legyen a távolság, de ha mondjuk 120 lenne abból nem csinálnék problémát. Azt is megadtam, hogy 28 éves korig keresek, de ha megtetszik egy 30 éves nő akkor nem a számokat fogom nézni.

Mondjuk, ha azt az adatot adnátok meg, hogy budapesti legyen és a srác aki rátok ír nem pesti, hanem kb. 20-30 km-re lakik tőled adnál neki esélyt? Vagy ha max 25 éves korig lőnétek be az életkor és rátok ír egy 28 éves, esetleg azt tennétek ki, hogy diplomás, de neki csak okj végzettsége van és szimpatikus lenne akkor nem e lenne gond az a pár eltérés?

Azon is gondolkozom, hogy egyáltalán szükségesek e ezek az adatok? Mert ezek az adatok csak körömpiszkok ahhoz képest, hogy milyen ember az illető, mennyire működik a szimpátia és, ha minden adatnak megfelel akkor nem biztos, hogy annyira jó partner lesz. Ellenben, ha van mondjuk 40%-nyi eltérés a megadott adatokban még simán lehet közös szimpátia.

Mondjuk nálam egy olyan adat van amit komolyan gondolok az a dohányzás, mivel én nem bírom a cigifüstöt és nem hinném, hogy tudnám ezt tolerálni. Ez az egyetlen egy amiből nem tudok lejjebb adni vagy elég nehezen menne.

2018. okt. 26. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mindenki úgy alakítja a párkeresést, ahogyan szeretné. Neked belefér, a válaszolók egy részének nem
2018. okt. 26. 12:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mondjuk férfi vagyok, de 1-2 lényegesebb pontot leszámítva rugalmasan kezelem a kategóriákat. Másrészt a távolság szerintem pont az egyik olyan tényező, ami nagyon is fontos. Én pl. nem értem, hogy aki 100 km-es körzetben keresgél az mire alapoz? Voltam már huzamosabb ideig távkapcsolatban és én speciel köszönöm, de többet nem kérek belőle. Arra alapozni, hogy az egyik megmozdul a másikért pedig szimpla hazárdírozás, aztán ha kiderül, hogy nem is érte meg, akkor jön a fejvakargatás, hogy akkor hogyan tovább.
2018. okt. 26. 13:25
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 Én azt a 100 km-t csak max távolságnak állítottam be és nem pont onnan keresek, de ha esetleg valamilyen módon megismerkedek egy olyan lánnyal, aki nagyon szimpatikus, akkor emiatt nem fogom hagyni, mert ki tudja lehet egy jó kapcsolatot szalasztanék el.

Viszont az amikor egy csaj nem tud kimozdulni Budapestről úgy, hogy mondjuk a srác Vecsésen vagy Gyálon lakik, ami tényleg nincs messze Budapesttől az már a nevetség kategória és elkényelmesedés.

Az a vicc, hogy én szoktam megkapni néha a lusta jelzőt úgy, hogyha valakit megszeretnék képes lennék utazni a kettőnk kapcsolata miatt.

Persze az is vicc amikor valaki a végzettség szempontjából szelektál, mert azt hiszi, hogy a diploma ad emberi értéket. Ilyenkor azt nem értik meg, hogy 1 nem a diplomától lesz valaki jobb ember 2 nem mindenkinek van lehetősége leraknia a diplomát, mivel nem mindenkinek alakul simán az élete és vannak akiknek nincs is szükségük rá, de mégis tök művelt értelmes emberek.

2018. okt. 26. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!