Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetném el h a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el h a férfi megkeressen akivel én szakítottam meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés

long story short hülye voltam hogy elküldtem

Milyen ötletetek van arra hogy felkeltsem az érdeklődését?

Leginkàbb online mert nem tudom pontosan hol lakik, cdak vàrosban talàlkoztunk

Direltbe nem fogok ràírni az lenne a jó ha ő keresne meg

jan. 11. 18:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Attól is függ, mivel hogyan küldted el. Ha pl. azt mondtad, hogy most nem érek rá pasizni, ne haragudj, akkor csak írj rá nyugodtan, hogy szívesen folytatnád az ismerkedést.
jan. 11. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz magától eszébe jutni, keresd meg, ha beszélni szeretnél vele.
jan. 11. 20:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá hogy most jó neked és hogy aktuális e még neki nincsen ebbe semmi.
jan. 11. 23:12
 14/23 A kérdező kommentje:

1.A gond hogy nem fogok vele összefutni, Budapest túl nagy ahhoz

2. azt mondtam neki nem akarok vele ismerkedni tovàbb.. így ha írnék neki az olyan fura lenne hogy nade mégis?!

jan. 12. 08:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Megírhatod neki, hogy eszedbe jutott, van-e kedve beszélgetni veled.
jan. 12. 09:32
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Fogod magad, ráírsz és azzal kezdesz, hogy mélységesen elnézést kérsz, hogy mekkora hlye voltál, hogy felnőtt emberként lemaradtál ilyen szinten. Ha itt még nem röhög ki és tilt le, akkor van esélyed (én ilyenkor már rá se néznék a nőre, én voltam életbe lépett B-terv).
jan. 12. 10:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Így nem sok esélyét látom.
jan. 12. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Felnőtt párkapcsolatok kategóriába írsz, a kérdés mégis inkább a tini párkapcsolatok közé való.
jan. 14. 13:08
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

Velem is volt olyan, hogy álmaim pasija volt minden értelemben, nagyon hasonlóak voltunk de nem éreztem magam készen egy kapcsolatra, szóval megszakítottam vele a kapcsolatot, mivel nem akartam hitegetni.

Majdnem fél évvel később is ő járt a fejemben, de nem lett volna pofám ahoz, hogy bármi módon magamhoz csábítsam, főleg, hogy én utasítottam el.

Szerintem te se akarj nála bekavarni, lehet van már valakije ne akard megnehezíteni más életét mert te elrontottad.

jan. 14. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
Hulye voltal hogy torolted a jelolesemet..
jan. 14. 23:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!