Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetném el h a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el h a férfi megkeressen akivel én szakítottam meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés

long story short hülye voltam hogy elküldtem

Milyen ötletetek van arra hogy felkeltsem az érdeklődését?

Leginkàbb online mert nem tudom pontosan hol lakik, cdak vàrosban talàlkoztunk

Direltbe nem fogok ràírni az lenne a jó ha ő keresne meg

ma 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Megint egy angol szlenges leírás... Nem lehetne ezeket ignorálni?

Miért nem te keresed meg, ha akarsz tőle valamit?

Nem jobb az egyenesség, mint a játszmázás, taktikázás?

ma 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
A szemetet kikukazni ? Ha en kib.szok vkit,annak oka van es sose banom meg. Ha nem dobom ki a szemetet,nem lesz hely az erteknek.
ma 18:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt buktad. Legközelebb majd nem játszmázol.
ma 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Te szakítottad meg.

Nem tudom, direkt vagy hülye vagy megjátszod?

Keresd te ha akarsz valamit, ne játszadozz vele.

ma 18:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te küldöd el és még legyen gondolat olvasó és ő fusson utánad. 🤷🏼‍♀️😂

Ha te szakítottad meg vele az ismerkedést, akkor fogadd el, hogy az egyetlen megoldás, ha te is kezdeményezel nála!

ma 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha te nem írsz rá, esélytelen
ma 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szerintem is érdekes logika... Ha te küldted el, akkor neked kell megkeresned.
ma 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Elkezdesz posztolgatni magadrol r.bis képeket meg idézeteket amik arrol szolnak hogy hianyzik vki meg milyen sz.r egyedul meg ezeket. Vagy csak hogy unatkozol.

Ebbol minden pasi azt hiszi hogy fel vannak kérve keringőre.

Marketingbol reklamokbol azt tanitják a vásárlásig mjnimum 3 inger kell a fogyasztoknak.

Pl egyszer találkozik vele plakáton aztán a tévében aztán megint szembejön valahol es csak a 3.után kerul be a reklám a tudatalatibba aztán elburjánzik majdcsak a gondolati tudatos síkba "ismerős"termékérzetbe aztán kialakul rá az igény majd cselekedet.

Asszem tanulj marketinget.

Mert ugye nemcsak ez az egy dolog van hogy szerepelj szem előtt legyél.

Hanem pl válts ki érzést is.(pozitivat, illetve a negativ se rossz)

Tehat ne egy szelfi a tükörben hanem pl pont ugrasz egy nagyot boldogan a vízbe, es vihogsz befogod az orrod vagy bármi de társítsd a képet olyan cselekményhez ami a másikban kivált triggerel pontokat.

A negativ se rossz. Eleinte lehuzni a másikat mennyire borús az idő fázol meghúztak vizsgán vagy apokalipszis jön meggyilkoltak egy állatot es vilagfájdalmak letriggerelni a másikat, aztán vissza felhúzni", megmentettek egy állatot, sikerult a pótvizsga végre koccintás egy bárban a tobbiekkel, szaunázol maroccoban napozol, és már csak egy pasi hiányzik az egészből apro részletek beszúrása.

Pl a bnom1 pasival virít. Bnom 2 szintén és én meg..upps kakukktojás melletted csak egy koktel.

Vagy linkeld a kedvenc számát az oldaladra. Meg ezek

ma 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Elküldted, ha van önbecsülése nemhogy nem ír rád miután kiraktad magad netre, de mégha te is keresed fel akkor is elutasít.
ma 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Bizz a veletlenben, hogy osszefuttok a varosban meg valaha.

Nem hiszem h jatszmaztal, en is ilyen bizonytalan vagyok. Akkor en is ugy lattam jonak h ne folytassuk, azota persze hianyzik, mar maskepp csinalnam. Igy alakult, hatha jo vege lesz meg!

ma 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!