Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki pár perc ismeretség után beleszeret egy pasiba, csak mert kedves hozzá és szeretetre vágyik?
Ha van, hogy ismerhetném meg?
Én olyan srác vagyok, aki képes pár perc alatt beleszeretni egy lányba, csak mert kedves hozzám és szeretetre vágyom.
Ez kapcsolatfüggőség, beteges ragaszkodás.
A szerelemhez ennek semmi köze nincs.
Szeretném, ha azt is elmondanátok, hogy hogyan tudok jó lenni, hogy ne kelljen félnem hogy szellem lesz belőle és biztonságosan megismerhetem a lányt. Azt is szeretném tudni, hogy hogyan kell megismerni, milyen kérdéseket kell feltenni, milyen szempontok kellenek. Valamint azt is, hogy hogyan kell jól kedveskedni ami nem ijesztő a másiknak.
Nem csak elvárni, hanem adni is akarok magamból, de nincs kinek. Üresnek érzem magam mert nincs szeretet felém pedig én más felé adok.
"Én olyan srác vagyok, aki képes pár perc alatt beleszeretni egy lányba"
Persze.🤡
Feláll és akkor "szerelmes" vagy. 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!