Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, aki pár perc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki pár perc ismeretség után beleszeret egy pasiba, csak mert kedves hozzá és szeretetre vágyik?

Figyelt kérdés

Ha van, hogy ismerhetném meg?

Én olyan srác vagyok, aki képes pár perc alatt beleszeretni egy lányba, csak mert kedves hozzám és szeretetre vágyom.

tegnap 15:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Hat neked se lesz gondod az eletben.
tegnap 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Aki ugyanolyan pszichésen beteg mint te, az biztosan. Dehogy pár hétnél tovább nem fogtok együtt lenni az is tuti
tegnap 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen lelki beteg nők, de nem javaslom, hogy erre építs. Normális lelkületű ember nem cuppan rá mindenkire, akinek van hozzá egy kedves szava, két beteg ember kapcsolatából meg nem sül ki semmi jó.
tegnap 15:35
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Ilyesmi vagyok, bár nem igazán szerelem, de hamar elkezd mocorogni valami.

Én sem ajánlom, hogy ilyenre építs. Az érdeklődés egy dolog, de ez még nem garancia rá, hogy össze is illetek

tegnap 15:42
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Én fordítva gondolom, mint a #1. A kérdezőnek lesz csak igazán sok gondja az életben.
tegnap 15:45
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen kapcsolatra nem lehet építeni.

Attól, hogy kedves hozzád, még nem jelenti azt, hogy a párkapcsolat is működni fog.

Esetleg pár hétig, utána meg rájössz, hogy semmi közös nincs bennetek, 2 normális mondatot nem tudtok váltani egymással.

tegnap 15:48
 7/17 A kérdező kommentje:

Olyan párkapcsolatot akarok, ami nem csak pár hónapig tart, mint az eddigiek.

Sajnos autistaként nem tudom, hogy milyen amikor nem azonnal szeretek meg valakit és azt sem, hogy milyen amikor elvileg valóban szerelmes belém valaki.

Magamnak a szeretetet nem tudom megadni, de amikor egy lány szeretett engem, addig mindig sokkal boldogabb voltam.

tegnap 15:50
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem szerelem, ez ragaszkodás lenne.
tegnap 15:55
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
nekem is szükségem lenne egy nőre, akit könnyű felszedni
tegnap 16:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szintén neurodivergens vagyok, lány - nincs még kivizsgálva, ADHD tuti van, enyhe autizmus sem kizárt.

Neeeem akarsz te instant kapcsolatot, pláne olyat, ami "nem csak pár hónapig tart, mint az eddigiek"

Ilyen lánnyal pont, hogy kisebb erre az esély. Meg kell ismerni, és utána dönteni. Ne hagyd, hogy elragadjon az érzelem, amíg nem tudod mire építeni.

tegnap 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!