Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet időt szakítani az ismerkedésre a munka
mellett?
Motiváció, elszántság kérdése az egész.
Én képes vagyok egy nővel másnap úgyis randizni, ha előtte éjszakai műszakban voltam, és reggel jöttem haza.
10 óra munka után is kész vagyok kimenni ismerkedni/randizni, ha nincs más dolgom.
tegnapelőtt 11:08
Egyrészt átlag napi 10 óra az heti 70. Általában az emberek heti 40 órát dolgoznak. Napi 8-at és hétvégén szünet. Ekkor van 2 teljes nap, és napi 5-7 óra arra, hogy tetszőlegesen töltsd el.
Én egyetem mellett ismertem meg a páromat, dolgoztam heti 15-20 órát (egyetemen felül), zenekarba jártam, rendszeresen edzettem stb. De volt mindig pár óra arra, hogy randizzunk, illetve közel laktunk így könnyebb volt megoldani. Két óra között, este stb.
tegnapelőtt 11:10
Egy-két este munka után el lehet menni programokra, a hétvége meg szabad, akkor is lehet menni túrázni mondjuk, ha átlagos munkarendről beszélünk. Amúgy meg, ahogy az első írja elsősorban motiváció kérdése, lehet otthon ülni, sorozatot nézni, de heti egy-két alkalom kimozdulni bele kell, hogy férjen, ha komolyan akar kapcsolatot. Ha meg esetleg összejön valami, akkor mi lesz? Arra is kell időt áldozni.
tegnapelőtt 11:12
Ha érdekel a másik, akkor mindegy hány órát dolgoztam előtte, fel vagyok dobva a találkozó gondolatától. Persze ehhez az kell, hogy érdekeljen, amit mondjuk randiappokon nehéz elérni, mert a chatelés idegenekkel annyira nem vonz, szóval máshogy kell kialakulnia a dolognak. Mondjuk én eleve nem dolgozom napi 10 órát, csak ha tovább maradok bent, ami néha előfordul, de 8 órát dolgozom egyébként. De úgy vagyok vele, hogy azokon a napokon amikor találkozom valakivel, aki érdekel, inkább alszom utána kevesebbet, heti 2-3 alkalommal bőven elég a 4-5 óra alvás. Ha elmegyünk vacsorázni, eleve nem kell a kajára külön időt szánni, a házimunka megvár szintén, stb.
tegnapelőtt 11:14
úgy, hogy nem dolgozok átlag napi 10 órát.
tegnapelőtt 11:27
Napi 8 órában dolgozom + levelezőn csinálom az x+1dik egyetemet, mellette vannak barátaim,akikkel programozunk,meg a családtagjaimmal is tartom a kapcsolatot, de így is bőven van időm találkozni valakivel, ha akarok. Minden héten van legalább 1-2 olyan nap,amikor egy pár órás találkozóra simán lenne idő. Olyan nincs,h valakinek nincs ideje egy találkozóra, ha valaki ezt írja,én úgy fordítom,h kedve nincs(amivel amúgy nincs semmi baj),csak felesleges az időre fogni,amikor mondjuk lustulni,netflixezni meg videójátékozni van inkább kedved, ezeket én is szoktam nyomatni,és még így is marad mellette időm. Pl. munka utánra megbeszélünk egy találkozót,mondjuk 5-től 7-8ig találkozunk a Mom parkban,aztán még bemegyek utána a Sparba,meg vásárolgatok,hazamegyek,és este még netflixezem chipset majszolva, ha úgy van. Minden csak elhatározás kérdése meg jó szervezésen múlik.
tegnapelőtt 11:28
Úgy, hogy a hétvégéim szabadok és oda időzítem a randikat.
tegnapelőtt 11:31
Meglepő az 1-es válasz...
Úgy randizni egy nővel éjszakai műszakos munkarend után, hogy "nincs más dolga otthon"??? Házimunka megvárja az urat???
Előtte nem is alszik egyáltalán eleget, hogy elég kipihent legyen??? Elég fordított világot élünk.
tegnapelőtt 11:32
Munka, (pár éve tanulás), gyereknevelés, háztartás, kutya, kert, barátok, motorozás...még is megoldottuk a randikat meg az együtt töltött időt. Ha valaki igazán érdekel nincs lehetetlen és mi még néha hétvégén is dolgozunk.
N 32
tegnapelőtt 11:52
Ha napi 10 órát robotolsz akkor magadra sincs időd, viszont szerencsére léteznek a hétvégék is :)
Ha viszont ennyire nincs időd semmire akkor ha össze is jönne "valami" mikor lenne időd a párodra?
tegnapelőtt 13:35
Kapcsolódó kérdések: