Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerek 0%-os sikerességi arány mellett mi értelme van mégis ismerkedni?
27 éves koromra is randi, kapcsolat nélkül vagyok, tetszett eddig vagy 50+ lány általános suli vége és a jelen között, ebből legalább 20-nál próbálkoztam is valahogy, 100%-os arányban végződött kudarccal (ignorálás, elutasítás, "van barátom" hármasból valamelyik), a depresszió és csalódottság mellett csak annyit értem el, hogy lejárattam magam és/vagy beszédtéma lettem az adott közösségben (gimiben, egyetemen).
Ezek után mégis mi értelme van próbálkozni? Főleg ilyen "előélettel"?
"lejárattam magam és/vagy beszédtéma lettem az adott közösségben (gimiben, egyetemen"
Gondolod, hogy mindenki más rögtön megtalálja élete párját? Próbálkozni kell, és ha valamiért nem jön össze, az bárkivel megtörténhet - nem járattad le magad, a közösségnek pedig semmi köze a kettőtök dolgához.
Szóval bátran próbálkozz újra!
6-os!
Hülyeség,sok csúnya embernek van kapcsolata, nézz körül az utcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!