Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek-e hölgyekkel ismerkedni havi 340 ezer forintos kereset mellett?
Nincs jelentősége szerintem. Aki a pénzed miatt akar veled, lenni az nem baj ha nem jön össze. Arról nem is beszélve, hogy nekem a legtöbb rokonom se tudja, hogy mennyit keresek,szóval nem értem hogy egy random nőnek mi köze van hozzá, pláne első pár randi után.
33/F
Nálunk minden incel sztereotípia megdől. Párom kb ennyit keres, ráadásul nálam lakik, az én saját 1/1-es lakásomban. Én diplomás vagyok, ő szakmunkás. Nekem van kocsim, neki még jogsija sincs (itt nincs rá szükség, sose volt gond belőle, nem szoktam furikázni). Nem vagyok se elhízva, se nem vagyok ronda, párom arcra átlagos, picit még kopaszodik is (engem egyáltalán nem zavar). Tudom, tudom, nem is létezünk. Felsorolhatnám a rengeteg jó tulajdonságát, de a fizetésen és a külsőn kívül egyik se érdekli az itt síró incelkéket, szóval nem teszem.
37N + 33F
A pénzednek akarsz nőt szerezni, vagy magadnak?
Na, akkor azzal csajozz, amihez párt akarsz.
Rossz gondolkodásmód. Ne ez határozzon meg, mint ember. Mellesleg én örülnék ilyen fizunak. :D
Alig van jövedelmem, szülői támogatásra szorulok, se kocsi se jogsi, ja és alacsony is vagyok. Igaz emellett van eszem, képességem, nem reménytelen, meg előnyösebb arcom, jó testem.
Persze sok nőnél biztos kiesek alapból, de találok számomra is vonzót, most is van. Nem minden nő faggat a helyzetemről, de ha kérdezi, elmondom őszintén, ő megértést mutat, és ennyi minden megy tovább.
Szóval ha ismerkedni akarsz, ilyesmi semmiképpen ne tartson vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!