Hol találhatnék olyan lányt,aki mellett elfelejthetném a mindennapi problémákat?
Ördögi kör.
Ameddig búval b@szott vagy, nem kellesz a csajoknak, ha szikrázol mint a csillagszóró, jönnek a lányok.
Lehet semmitmondó válasz, de találhatsz BÁRHOL, vagy éppenséggel SEHOL. Szerencse.
Én például azt hittem megtaláltam azt, aki a leírásodban szerepel, aztán kiderült hogy közel sem, többet ártott nekem mint használt. Erre csak annyit mondok, lehet könnyen fog akadni ilyen, lehet nehezen, de jól válogasd meg kivel állsz össze, mert az tényleg nagyon nem mindegy, kinek öntöd ki szíved lelked.
Úgyhogy én itt a bulira szavaztam, ha úgy indulsz neki, hogy nincs mit veszítened, csak élvezni azt az x időt, az sokkal jobban eshet, persze mindennek lehet hátulütője. De jól esik néha egy kis felelőtlenség, lesz ami lesz, elfelejteni kicsit honnan jöttünk, mik a bajaink stb.
Nagyon kevés nőnek van "Teréz anya komplexusa", különösen fiatalon.
Minden ellenkező híreszteléssel szemben a nők a férfiakban az erőt, a biztonságot, a támaszt kedvelik. Ez a genetikájuk, mert arra vannak kódolva, hogy a férfi meg tudja védeni az almot, amikor éppen ők nem alkalmasak rá, mert mondjuk szültek. Ez nem is tudatos, de tény.
Előbb hozd magad rendbe, a mondás szerint "Nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok" utána nem lesz csajgondod.
#6!
Sajnálom, hogy neked lehangoló, de ez a tény. Nem a fizikai erőt nézik a nők, ez egy tévhit. Hanem a másik férfiakon gyakorolt erőt, a hatalmat úgymond, hogy mennyire hallgatnak rád, ilyenek. És tudat alatt bennük van, mint az almos példánál, hogy ha magadnak jó környezetet teremtettél akkor nekik is fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!