Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha tetszik egy lány,de feszült...

Ha tetszik egy lány,de feszült,ideges vagyok a mindennapi problémák miatt,mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,viszont gondjaim vannak,más körülmények között ismerkednék,beszélgetnék vele de most nincs ehhez kedvem.Hiába szép meg kedves,nem tudok most vele foglalkozni.Hogyan tudnék nem tudomást venni a problémáimról és ismerkedni?Semmi nem tud lekötni,sem a lányok,sem filmek,sem zene,egész nap jár az agyam,a problémáimon gondolkozok.Hogyan tudnék megfeledkezni a problémáimról legalább egy kis időre?

2020. szept. 14. 19:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Most ismerkedtem meg vele,de rosszkor jött.Tele vagyok gondokkal,az ismerkedés most a legkevésbé.
2020. szept. 14. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Neki nem tetszel...
2020. szept. 14. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy reszben hasonlo kerdest pont most irtam ki. (Miért unom magam? Kis tulzással...)
2020. szept. 14. 19:14
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 az az igazság hogy nem tudom hogy tetszem e neki és nem is érdekel most.El akarok menekülni a problémák elöl.
2020. szept. 14. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sport, új hobbi, tanulás, alkotás, panaszkodás, pszichológus. Nagyjából ezekkel lehet problémát feloldani, attól függ mi a baj. Miután feloldottad utána érdemes új kapcsolat kialakításával foglalkozni.
2020. szept. 14. 19:26
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 főleg anyagi gondjaim vannak.Egész nyáron dolgoztam,nem voltam nyaralni,na nem azért mert nem tehettem volna meg,hanem mert nem akartam.Kell a pénz,nem nyaralhatok,nem mehetek szabadságra,ha beteg lennék,akkor is bejönnék dolgozni.
2020. szept. 14. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is érdekel, hogy tetszel e neki, akkor mégis miért írtad ki ide.
2020. szept. 20. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz elszakadni a problémáiról. egy percre se akkor ne foglalkozz a lánnyal, amúgy is azt írtad nem is érdekel.
2020. szept. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!